Boris Johnson majdnem vízbe fulladt a nyaralása alatt: az emberei úsztak be érte 1

A brit miniszterelnök egy darabig nem megy Skóciába nyaralni az elég valószínű, ugyanis nem olyan rég kiderült, hogy „majdnem a tengerbe fulladt” a legutóbbi skóciai tengerparton töltött rövid vakációja során.

Boris Johnson majdnem vízbe fulladt a nyaralása alatt: az emberei úsztak be érte 3

A miniszterelnök tavaly augusztusi látogatása egy az északnyugati parton található Applecross-i nyaralóban a tervezettnél rövidebbre sikerült, miután kitudódott, hogy pontosan hova utazott a párjával, és mindennek a tetejébe még paddle board-ozás közben bajba is került, ugyanis kisodródott a part közeléből, és hiába evezett visszafelé, az áramlat egyre távolabb vitte, írta a The Times.

„Majdnem megfulladt” – mondta az egyik kormánypárti hírforrás az újságnak. – „Elsodródott, és azon kapta magát, hogy egyre távolodik a parttól, akármit csinál.”

A miniszterelnök biztonsági csapata állítólag annyira aggódott, hogy már egy mentőhelikopter hívását fontolgatták. Szerencsére azonban Mr. Johnson vissza tudott evickélni éppen addig, hogy a biztonsági emberei beússzanak érte. „Akár a legrosszabb is megtörténhetett volna.” – nyilatkozta az újságnak a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Mr Johnson kéthetes szabadságra ment Carrie-vel, a fiukkal és a kutyájukkal, Dilynnel. Az utazást azonban meg kellett szakítani, amikor a Daily Mail kiderítette és közzé is tette a nyaralóról készült fényképeket, és a közösségi oldalakon ezt követően pillanatok alatt azonosították is annak helyét.

Bár a miniszterelnök idén nyáron az Egyesült Királyságban marad, úgy hírlik, hogy egyértelműen elzárkózik attól, hogy a tavalyi események után ismét Skóciába menjen kirándulni. A miniszterelnök állítólag azt mondta barátainak, hogy „oda én az életbe többet nem megyek”.

Mr Johnsonról egyébként úgy tudni, hogy meglehetősen jó úszó, és Carbis -Bay-nél az idei G7 -csúcstalálkozón még fotó is készült róla, amint megmártózott. Mindenesetre a tavalyi kis incidenst, ami sokkal rosszabbul is végződhetett volna, ép bőrrel megúszta.            Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után