Meghalt az egyik utas az egyik Londonból induló repülőjáraton, de csak a leszállás után vették észre, hogy halott 1
A British Airways egyik járatának személyzete és a gépen utazók is azt hitték egy 73 éves asszonyról, hogy csak elaludt. A landolás után azonban már nem sikerült felkelteni a hölgyet, menet közben ugyanis életét vesztette.
Meghalt az egyik utas az egyik Londonból induló repülőjáraton, de csak a leszállás után vették észre, hogy halott 3
A világhírű brit légitársaság egyik csütörtöki Londonból a franciaországi Nizzába tartó járatán utazókat valósággal sokkolta, amikor a leszállás után megtudták, hogy az egyik utastársuk, akiről azt hitték, hogy csak elaludt, valójában meghalt menet közben – írta a Daily Mirror.

A 73 éves nő a British Airways 348-as járatával utazott volna Heathrow-ról a francia városba, azonban mint később kiderült, menet közben szívrohamot kapott. Az idős hölgyről a járat fedélzetén utazók közül mindenki azt gondolta, hogy csak alszik, és csak akkor derült ki, hogy leállt a szíve, amikor a leszállás után próbálták volna felébreszteni, azonban ez nem sikerült.

Elsőként az érkezést követően a csomagjaikat összegyűjtő, közvetlenül mellette ülő személyeknek lett gyanús, hogy valami baj lehet, mivel az asszony a nagy pakolászás keltette zajokra és az ébresztési kísérletekre sem reagált.

Ők ezt jelezték ezt követően a gép személyzetének, akik azonnal kihívták a mentőket. A helyszínre kiérkező mentősök még megpróbálták ugyan újraéleszteni az idős hölgyet, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta, így este 10-kor hivatalosan is halottnak nyilvánították.

Az üggyel kapcsolatos rejtélyek itt viszont még nem érnek véget. A nőt egy francia hírportál brit személyként azonosította, de a légitársaság azóta sem erősítette még meg ezt az információt.

„Sajnálatos módon egy utas elhunyt a London Heathrow-ról Nizzába tartó járaton. Részvétünk az ügyfél családjának ebben a nehéz időszakban. Egyelőre nem áll módunkban további részleteket közölni vagy megerősíteni az utasról” – fogalmazott a Daily Mail megkeresésére a British Airways.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után