"Azért szavaztam a kilépésre, mert a banánok egyenesek" - a közösségi média új "kedvence" 1

A Question Time nézőközönségének egy tagjának kijelentése mindenkit megnevettetett a stúdióban – a nő azt mondta, megváltoztatta a voksát a népszavazáson a maradásról a kilépésre az egyenes banánok miatt. A jelenet a csütörtök esti BBC adásban történt, amelyben megvitatták az aktuális politikai helyzetet az 50. cikkely életbe léptetése miatt.

brexit

„Először a maradásra akartam szavazni, de aztán az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és a kilépés mellett döntöttem. Az oka az volt, hogy elmentem a szupermarketbe, ahol a banánok egyenesek voltak. Elegem van a hülye szabályokból, amik az EU-tól jönnek.” Ezen a ponton David Dimbleby megkérdőjelezte, hogy a banánok tényleg megváltoztak volna-e, mire a néző azt válaszolta, hogy „Hát, ha az Aldiba megy, ott picit hajlítottak.”

A nőt rengetegen kigúnyolták a közösségi oldalakon, valaki azt is hozzátette, hogy „látszik, hogy nem is érzi kínosnak”. Egy másik tweet szerint „ha a generációnk legnagyobb politikai döntését banánok alapján hozod meg, talán csöndbe kellene maradnod”.

James Moran azt írta: „Az a nő a #bbcqt adásában, aki a kilépés mellett szavazott, mert látott egy egyenes banánt a boltban… Hát ilyenek jutnak nekünk”. „Szóval a gyerekeim jövőjének romba döntésének az oka egy banán. Nem is tudom, miért gondoljuk azt, hogy a kilépésre szavazók mind tompa agyúak”- írta egy másik néző.

A BBC adását Wallasey-ben vették fel, és jelen volt a konzervatívoktól Patrick McLoughlin képviselő, a munkáspárti Rebecca Long Bailey, az LBC házigazdája, Maajid Nawaz, Nick Hewer, aki a Countdown műsorvezetője, és Laura Perrins újságíró.   Forrás: Standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után