Az új brit miniszterelnök bejelentette, mire számíthatnak a Nagy-Britanniában élők a következő 100 napban 1

Keir Starmer, az Egyesült Királyság új munkáspárti miniszterelnöke, ma sajtótájékoztatót tartott a Downing Streeten, ahol bemutatta hivatalának első 100 napjára vonatkozó átfogó tervét. Az új miniszterelnök azzal kezdte beszédét, hogy megköszönte támogatóinak, akik hozzájárultak a Munkáspárt történelmi győzelméhez, majd részletesen ismertette terveit a következő három hónapra vonatkozóan.

Az új brit miniszterelnök bejelentette, mire számíthatnak a Nagy-Britanniában élők a következő 100 napban 3

Mai beszédében a brit miniszterelnök többek közt megígérte, hogy nem meglepetésszerű adóemelésekkel fogja a „romokban lévő NHS” finanszírozását megoldani, és emellett „ egy rossz trükknek” titulálta az előző kormány ruandai törvénytervezetét az illegális bevándorlók kitoloncolására, amely „dugába dőlt még mielőtt elkezdődött volna”.

NHS helyreállítása 

Starmer kiemelte, hogy az egészségügyi rendszer, különösen az NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat), az egyik legfontosabb prioritása. Ígéretet tett arra, hogy azonnali intézkedéseket hoz az egészségügyi szolgáltatások javítása érdekében, beleértve az orvosok és ápolók létszámának növelését, a kórházak felszereltségének korszerűsítését és a várólisták csökkentését.

Gazdasági fellendülés és munkahelyteremtés

A gazdasági fellendülés előmozdítása érdekében Starmer bejelentette, hogy nagyszabású beruházásokat indít az infrastruktúra fejlesztésére, különös tekintettel a közlekedésre és a zöld energiára. Ezenkívül új munkahelyteremtő programokat is elindít, hogy támogassa a gazdaság újraindítását és csökkentse a munkanélküliséget.

Környezetvédelem és klímaváltozás elleni küzdelem

Az új miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a klímaváltozás elleni küzdelem és a fenntartható fejlődés kiemelt szerepet kap a kormányzat munkájában. Starmer ígéretet tett arra, hogy növeli a megújuló energiaforrások használatát, csökkenti az ország szén-dioxid-kibocsátását, és támogatja a zöld technológiák fejlesztését.

Oktatás és képzés

Starmer kiemelte az oktatás fontosságát is, és bejelentette, hogy az oktatási rendszer reformját tervezi, különös tekintettel a közoktatás és a szakképzés fejlesztésére. Célja, hogy minden fiatal számára biztosítsa a magas színvonalú oktatáshoz való hozzáférést, és segítse őket a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben.

Szociális igazságosság és egyenlőség

Végül Starmer hangsúlyozta a szociális igazságosság és az egyenlőség fontosságát. Ígéretet tett arra, hogy küzd az egyenlőtlenségek ellen, és biztosítja, hogy mindenki méltányos bánásmódban részesüljön, függetlenül a származásától vagy társadalmi helyzetétől.

Az új miniszterelnök beszédét azzal zárta, hogy a változás most kezdődik, és mindenkit arra kért, hogy csatlakozzon a kormányhoz a közös célok elérésében. A sajtótájékoztatón a jelenlévők lelkes tapsviharral fogadták Starmer terveit, jelezve a bizalmat és támogatást az új kormány iránt.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után