Felhajtott a járdára és több embert elgázolt autójával egy férfi Angliában, Walsallban 1

Egy férfit letartóztattak gyilkossági kísérlet gyanújával Walsall városában, miután autóval a járdára hajtott és négy embert is elütött, majd elhajtott a helyszínről.

Felhajtott a járdára és több embert elgázolt autójával egy férfi Angliában, Walsallban 3

A rendőröket pénteken, valamivel 17 óra előtt riasztották a Walsall-i Prince Streetre – közölte a West Midlands-i rendőrség szóvivője.

„A sofőr az incidens után elmenekült a helyszínről. Két húszas éveiben járó férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.” – nyilatkozta az egyik rendőr a történtek kapcsán.

Sérüléseik szerencsére nem életveszélyesek, a másik két férfi pedig szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. A rendőrök péntek este letartóztatták a 27 éves férfit, aki most őrizetben van és a kihallgatása zajlik. Azt is elmondták, hogy a rendőrök megtalálták azt a járművet, amelyet az elkövető vezetett a bűncselekmény elkövetése során.

Felhajtott a járdára és több embert elgázolt autójával egy férfi Angliában, Walsallban 4

A helyi rendőrség szóvivője így nyilatkozott: „Gyilkossági kísérlet gyanújával letartóztattunk egy férfit, miután négy embert elütött egy autó Walsallban. Röviddel azután riasztottak minket, hogy a szóban forgó jármű a járdára hajtott a Prince Streeten, tegnap (július 5-én) kicsivel 17 óra előtt.”

„A sofőr elmenekült a helyszínről, és két a húszas éveiben járó férfit súlyosan megsebesített, őket már kórházba szállították. Szerencsére nem életveszélyesek a sérüléseik, és a másik két férfi pedig nem sérült meg komolyan. Rövid nyomozást követően azonosítottunk egy gyanúsítottat, és a 27 éves férfit tegnap este letartóztattuk. Jelenleg őrizetben van.”

„A gyanúsított járművét is megtaláltuk, amin most számos vizsgálatot fogunk elvégezni. Nyomozásunk a körülmények tisztázására már folyamatban van, és arra szeretnénk megkérni mindenkit, aki információval rendelkezik, de még nem vette fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb tegye azt meg.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után