Menet közben felgyújtották a londoni metró egyik szerelvényét 1

A nyomozók szerint szándékos gyújtogatás okozta a hétvégén az egyik londoni metrón keletkezett tüzet, ami nagy ijedséget váltott ki és jelentős kárt tett a szerelvény egy részében.

Menet közben felgyújtották a londoni metró egyik szerelvényét 3

Az egyik felvételen az látható, ahogy lángok csapnak fel az egyik metrókocsi túlsó végén egy ekkor már álló metrószerelvényen Leyton állomáson szombaton késő este. Az utasok a peronról nézték, ahogy a metró belsejéből csak úgy ömlik a füst.

A tűz forrása az eddigi értesülések szerint egy táska lehetett, amelyet a rendőrség szóvivőjének elmondása szerint valamivel később „a padlóba beleolvadva” találtak meg.

Az nem derült ki egyértelműen, hogy a metrószerelvényen mennyi ember tartózkodott a tűz keletkezésekor, vagy hogy a lángok csak azután csaptak-e fel, hogy az utasok már elhagyták a járművet.

A brit közlekedési rendőrség közleménye szerint „a rendőröket valamivel 23:50 előtt hívták ki a helyszínre, miután az egyik metrókocsi padlójába beleolvadt táskáról kaptak bejelentést.

„Úgy tudni, hogy a vonat 22:13 körül ért be a Leyton metróállomásra, és többen is látták, hogy az egyik metrókocsi nagyon füstöl. A metrószerelvény egyik kocsijában jelentős mértékű kár keletkezett.”

A rendőrség várja mindazoknak a jelentkezését, akiknek videóval vagy képekkel rendelkeznek a tűzesetről. A Transport for London nem kívánta kommentálni a történteket.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után