Az emberek szeme láttára önmagát késelte halálra egy férfi egy londoni metrómegállóban 1

A legfrissebb hírek szerint a délelőtti órák folyamán egy utas halálra késelte magát a rémült járókelők szeme láttára a Sloane Square metróállomáson. A British Transport Police (BTP) egységeit és a mentőket szerda délelőtt 10 óra 26 perckor riasztották a londoni metrómegállóhoz, miután a bejelentések érkeztek arról, hogy egy férfi „súlyos, saját maga által okozott sérüléseket szenvedett”.

Az emberek szeme láttára önmagát késelte halálra egy férfi egy londoni metrómegállóban 3

Egy döbbent szemtanú „nagyon lehangoló és sokkoló” látványnak írt le amit látott, „sok vérrel a peronon” és „egy a testet elfedő fehér lepedővel”, amire a rendőrség emberei még egy ponyvával próbáltak eltakarni.

Jake, aki csak a keresztnevét szerette volna közzétenni, azt mondta az Independentnek, hogy épp egy állásinterjúra tartott egy déli irányú District Line metrójáraton, amikor körülbelül 10 perccel az incidens után elhaladt a helyszín mellett.

“Rengeteg vér volt a peronon, és egy csomó géznek látszó kötszer, amit a vérzés megállítására használhattak. Elég megdöbbentő látvány volt, és láttam, hogy a többi utast is sokkolta a jelenet, mivel senki sem mondta el nekünk, hogy pontosan mi történt, csak annyit, hogy komoly a dolog.” – mondta.

Más szemtanúk többen is emlegettek egy nőt, aki többször is azt kiabálta, hogy „fussatok”, miközben az emberek pánikszerűen menekültek az állomásról. Egy férfi pedig azt mesélte, hogy halálra rémült élettársa egy helyi boltban keresett menedéket, és a történtek után alig mert felszállni a metróra, hogy hazamenjen. A BTP szóvivője megerősítette, hogy az elkövető egy kést használt az incidens során. A férfi a helyszínen meghalt.

Az emberek szeme láttára önmagát késelte halálra egy férfi egy londoni metrómegállóban 4

„Az incidenst nem kezeljük gyanús esetként.” – tette hozzá a rendőrség szóvivője.

A Transport for London értesülései szerint a rendőrök még egy darabig a helyszínen maradnak, az állomást pedig egy időre lezárták, de valamivel déli tizenkét óra után újra kinyitották. A közösségi oldalakon közzétett fotókon látható, hogy az állomást körülkerítették, a járókelők közül többen pedig azt állították, hogy hat rendőrautó és ugyanennyi mentőautó volt a helyszínen.

Greg Hands, Chelsea & Fulham képviselője azt mondta, „megdöbbentő és elszomorító” a hír. Egy másik későbbi bejegyzésében a közösségi médiában ezt írta: „Szörnyű, ami a Sloane Square állomáson történt. Részvétem a férfi családjának. Bizonyára elég megterhelő eset lehetett ez az összes egységnek, akiknek a helyszínen kellett helytállniuk.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után