Csákánnyal hadonászva kezdett “őrült tombolásba” egy férfi egy londoni kórházban - többen megsérültek 1

Szemtanúk mesélték el, ahogy egy férfi egy csákánnyal hadonászva kezdett „őrült tombolásba” egy londoni kórházban, és megtámadott két embert, aminek következtében a fegyveres rendőröket kellett riasztani, akik azonnal a helyszínre siettek, és egy időre az egész épületet lezárták.

Csákánnyal hadonászva kezdett “őrült tombolásba” egy férfi egy londoni kórházban - többen megsérültek 3

A pánikba esett ápolónők állítólag a betegekkel és látogatókkal teli szobákba és kórtermekbe kellett, hogy bezárkózzanak, miközben a rendőrök átkutatták az épületet, és végül letartóztattak egy férfit odakint. A rendőrök azt is elmondták, hogy a Central Middlesex Kórházban két személyt találtak szúrt sérülésekkel, egyikük állapota életveszélyes.

A Fővárosi Rendőr-főkapitányság szerint a kórház előtt elfogott férfi az incidens során életveszélyes sérüléseket okozott magán. A helyszínre érkező rendőrök felszólították a kórházban tartózkodó betegeket, hogy maradjanak a szobáikban, és vagy két órába telt, mire újra kijöhettek, miközben az épület átkutatása és a férfi letartóztatása zajlott.

Csákánnyal hadonászva kezdett “őrült tombolásba” egy férfi egy londoni kórházban - többen megsérültek 4

Egy kéményjavító munkás, aki épp a helyszínen tevékenykedett azt mondta, hogy látta, amint az állítólagos támadó üldözőbe vett két férfit, akiknek végül sikerült elmenekülniük. Gareth Browne azt mondta, hogy a gyanúsított ráüvöltött, hogy: „Tűnj el az útból – ez nem a te dolgod”, majd beszaladt a kórházba.

A nyugat-londoni Acton közelében lévő kórház egyik látogatója a következőt írta a Twitteren: „A Middlesex Central kórházban vagyok a dialízis osztályon, és egy szobában bújtunk el. Fegyveres rendőrök vannak a helyszínen, és az esetet „súlyos incidensnek” minősítették.”

Amie Ferris-Rotman, akinek édesapja éppen a káosz kirobbanása után kapott időpontot a dialízis- és veseosztályon, a Sky News-nak ezt mondta: „Nem sokkal azután, hogy bejelentkeztünk, dulakodást hallottunk, és sok mozgást láttunk. Rendőrök rohangáltak. Hirtelen felfegyverzett rendőrök lepték el a helyet, a dialízis részlegen lévő nővérek pedig nagyon megijedtek és pánikba estek.”

Csákánnyal hadonászva kezdett “őrült tombolásba” egy férfi egy londoni kórházban - többen megsérültek 5

„A rendőrség azt mondta, hogy mindenkinek azonnal el kell hagynia a helyszínt, az ápolónők pedig azt mondták: „Nem, emberek vannak dializáló gépeken, ez szinte lehetetlen lenne”. Aztán bejött a rendőrség, és ellenőrizte a dialízis és a veseosztályt, majd bezártak minket, apámat, engem és két másik beteget egy kis nővérszobába és minden bejáratnál fegyveres rendőrök voltak.”

Csákánnyal hadonászva kezdett “őrült tombolásba” egy férfi egy londoni kórházban - többen megsérültek 6

„Sok beteg nagyon kiakadt, és egy ponton azokat, akik dialízisre készültek, tolószékbe ültették, és bevitték a szobába, ahol mi is voltunk. Kívül sok-sok rendőr és különböző egység volt. Körülbelül 12 vagy 13 rendőrautó volt. Senkit nem engedtek be.”

Ezt követően elfogták a férfit aki maga is kórházi ellátásra szorult, mivel feltehetően önkezűleg súlyos sérüléseket okozott magának. Állapotát életveszélyesnek nyilvánították. A rendőrség dolgozik az incidens pontos körülményeinek feltárásán. Az esetet egyelőre nem kezelik terrorizmussal összefüggőként. A kórházat ideiglenesen bezárták, de azóta újra megnyílt, és a szokásos módon üzemel tovább.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után