Az első képek a londoni buszmegállóban meggyilkolt lányról és további részletek is kiderültek a támadás kapcsán 1

Egy tinédzser fiút vádolnak egy „sokak által nagyon szeretett” fiatal lány meggyilkolásával, akit az iskolába menet késeltek halálra. Elianne Andam a támadás után nem sokkal belehalt súlyos nyaksérülésébe, miután rémült iskolai barátai szeme láttára szúrták le szerdán reggel 8 óra 30 perckor.

Az első képek a londoni buszmegállóban meggyilkolt lányról és további részletek is kiderültek a támadás kapcsán 3

Ezek az első képek az iskolás lányról, akit halálra késeltek, amikor állítólag megpróbálta megvédeni barátját Dél-Londonban az egyik buszmegállóban. A 15 éves lány ugyanis a hírek szerint a barátját próbálta megvédeni az exétől, aki a heves vita közepette kést rántott. Állítólag megpróbálta megakadályozni, hogy a tinédzser megtámadja barátját, miután egy virágot és egy szerelmes levelet próbált meg odaadni neki a buszon, amit nem fogadott el.

A 17 éves fiút, akit jogi okokból egyelőre nem lehet megnevezni, New Addingtonban tartóztatták le, alig több mint egy órával a croydoni Wellesley Road forgalmas bevásárlóközpontja előtti támadás után.

Az első képek a londoni buszmegállóban meggyilkolt lányról és további részletek is kiderültek a támadás kapcsán 4

Azóta gyilkossággal és kés birtoklásával vádolják, és előzetes letartóztatásba helyezték. A Scotland Yard a gyilkosság másnapján egy kést fedezett fel a közeli Cedar Roadon, ami feltehetően a támadás során használt fegyver. A gyanúsítottnak pénteken kell először megjelennie a Croydon-i bíróságon.

A lány családja a helyszínre sietett a dél-londoni Croydonban, de a lány 50 perccel a 8:30-as késelés után az orvosok minden igyekezete ellenére belehalt a sérüléseibe. Elianne az Old Palace of John Whitgift School tanulója volt, amely egy croydoni magánleányiskola.

Egy egyházi vezető olvasott fel egy nyilatkozatot a család nevében a tetthely mellett összegyűlteknek. A nyilatkozat, amelyet felolvastak, miközben a családtagok sírtak és vigasztalták egymást, így hangzott:

Az első képek a londoni buszmegállóban meggyilkolt lányról és további részletek is kiderültek a támadás kapcsán 5

„Családként küzdünk, hogy feldolgozzuk ezt a fájdalmas tragédiát, amely gyönyörű lányunkkal és szeretett nővérünkkel, Elianne-nal történt. A szívünk összetört. És eláraszt bennünket a bánat és a gyász. Az Úrba vetett hitünk ad erőt nekünk.”

Az első képek a londoni buszmegállóban meggyilkolt lányról és további részletek is kiderültek a támadás kapcsán 6

„Szeretnénk kifejezni hálánkat azoknak, akik időt szakítottak arra, hogy átgondolt és együtt érző üzeneteket és imákat küldjenek nekünk. Szeretettel kérjük, vegye figyelembe mindenki, hogy szeretnénk egy kicsit magunk maradni, miközben megpróbálunk megbirkózni ezzel a pusztító veszteséggel. Elianne kívül-belül gyönyörű ember volt, aki szerette Jézust. Intelligens, megfontolt, kedves volt, és fényes jövő állt előtte.”

A nyugat-afrikai keresztény családból származó Elianne idén eddig a 15. tinédzser áldozata volt a londoni gyilkosságoknak. Ez azt jelenti, hogy kilenc hónap alatt több tinédzsert késeltek halálra, mint tavaly egész évben. A megölt fiatalok közül 13-at megkéseltek, kettőt pedig lelőttek.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után