Az Angliában holtan talált 10 éves lány anyja azt mondta „a látvány örökké kísérteni fogja”, az országból elmenekült apa pedig megdöbbentő videót tett közzé 1

Az otthonában holtan talált 10 éves kislány, Sara Sharif anyukája elmondta, mit érzett, amikor azonosítania kellett a lánya holttestét a ravatalozóban. A lányt a Surrey területén lévő Wokingban találták meg, miután augusztus 10-én apja kihívta a rendőrséget miután megérkezett Pakisztánba.

Az Angliában holtan talált 10 éves lány anyja azt mondta „a látvány örökké kísérteni fogja”, az országból elmenekült apa pedig megdöbbentő videót tett közzé 3

A kórbonctani vizsgálat később megállapította, hogy „több kiterjedt sérülés” volt a kislány testén amiket „hosszabb” időn keresztül tartó bántalmazás okozhatott. Sara az apjával, Urfan Shariffal és élettársával, Beinash Batool-al élt, amikor meghalt – amelyet követően nemzetközi hajtóvadászatot indítottak az országot elhagyó pár után, miután egy nappal a lány holttestének megtalálása előtt elmenekültek az országból.

Olga Sharif, Sara édesanyja korábban sürgette az apát és új párját, hogy jelentkezzenek, és korábban azt is elmondta, hogy lánya halála után „az élet soha nem lesz már olyan, mint azelőtt”. Emellett cáfolta Urfan bátyjának, Imrannak azt az állítását, miszerint a kislánya leesett a lépcsőn és kitörte a nyakát, mondván: „Ha baleset történt volna, nem hagyja el titokban az országot.”

Az egyik lengyel TV csatornán leírta azt a megrázó élményt, amikor lánya holttestét azonosítania kellett a ravatalozóban. Azt mondta: „Az egyik arca be volt dagadva, a másik oldala pedig zúzódásokkal volt tele. Még most is látom, ha lehunyom a szemem, hogy hogy nézett ki az én kis babám.”

Olga az interjúban elmondta, hogy 2015-ben elvált férjétől, Sara és bátyja pedig 2019-ig vele éltek, amikor is a bíróság úgy döntött, hogy átkerülnek az apjukhoz.

A 41 éves Urfan, a 29 éves Batool és testvére, a 28 éves Faisal Malik feltehetően Iszlámábádba utaztak, és a rendőrség nagy erőkkel keresi őket.

Az apa és Sara mostohaanyja a közelmúltban közzétett egy videót, amelyben azt állítják, hogy hajlandók együttműködni az Egyesült Királyság hatóságaival. Ez az első nyilvános nyilatkozatuk azóta, hogy a fiatal lány halála után Pakisztánba menekültek. A triót augusztus 9-e óta nem látták, de a Sky News-zal reggel megosztott videón Sharif és Batool a folyamatban lévő gyilkossági nyomozással kapcsolatban nyilatkoztak.

„Először Saráról szeretnék beszélni. Sara halála baleset volt. Az egész családunkat súlyosan érinti minden, ami történik. A média téves állításokat ismételget… Imran [Sharif egyik testvére] nem tett vallomást arról, hogy Sara leesett a lépcsőn, és kitörte a nyakát. Ezt a pakisztáni médián keresztül terjesztették.”

„Minden családtagunk elbújt, mert mindenki félti az életét. A gyerekek nem tudnak iskolába járni, mert félnek elhagyni a házat. Senki nem meri elhagyni a házat. Elfogytak az élelmiszerek, és nincs ennivaló a gyerekeknek, mivel a felnőttek nem hagyhatják el otthonukat mert féltik az életüket. Ezért bujkálunk. Végezetül pedig készek vagyunk együttműködni az Egyesült Királyság hatóságaival, és bíróság előtt megvédeni magunkat.” – mondja a videón az elhunyt Sara mostohaanyja.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után