Annyira eldurrant az agya egy nőnek, hogy kocsival hajtott bele az Asda biztonsági őrébe Angliában, Newcastleben 1

Vádat emeltek egy nő ellen, aki az elmondások alapján elütötte az egyik Asda biztonsági őrét egy parkolóban kialakult hatalmas verekedés közepette.

Annyira eldurrant az agya egy nőnek, hogy kocsival hajtott bele az Asda biztonsági őrébe Angliában, Newcastleben 3

A 36 éves longbentoni Roxanne Louise Dale-t súlyos testi sértés miatt vádolják a Newcastle területén lévő Wallsendben rögzített kamerafelvételek alapján. A felvételeken az a pillanat is látható, amikor a szóváltás után az Asda biztonsági őrét elüti a jármű.

Az Asda munkatársai közül többen épp a parkolóban próbáltak feloszlatni egy kialakult csetepatét, amikor egy Audi egyszer csak egy másik autóba rohant, majd az egyik női biztonsági őrnek is nekihajtott.

A rendőrség tájékoztatása szerint az autó által elütött nő „súlyos” lábsérülést szenvedett, de azóta már szerencsére kiengedték a kórházból.

A nortumbriai rendőrség azóta megerősítette azt is, hogy Dale ellen vádat emeltek a gázolással kapcsolatban, és már meg is jelent a newcastle-i bíróság színe előtt. A következő bírósági tárgyalásig a nőt előzetes letartóztatásba helyezték.

Annyira eldurrant az agya egy nőnek, hogy kocsival hajtott bele az Asda biztonsági őrébe Angliában, Newcastleben 4

A northumbriai rendőrség szóvivője ezt mondta a MailOnline-nak: „Csütörtökön (február 8-án) nem sokkal 13:15 után bejelentést kaptunk, hogy rendbontás történt a wallsendi Hadrian Roadon található épület parkolójában. A mentőszolgálatok pillanatok alatt kiértek a helyszínre, ahol azt jelentették, hogy egy csoport nagy vitába keveredett, ami meglehetősen elfajult.”

Az Asda szóvivője azt mondta: „Tudomásunk van az incidensről, amely a Wallsenden lévő üzletünkben történt. Nem tűrjük el a kollégáinkkal szembeni erőszak és bármilyen egyéb visszaélés semmilyen formáját, és szorosan együttműködünk a rendőrséggel az incidens kapcsán indított nyomozás során.”

2018-ban egy hasonló incidensben hat ember is megsérült, amikor egy autó a tömegbe hajtott egy Asdánál, Manchester északi részén.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után