27 000 fontot nyúlt le alig 3 hónap alatt egy ASDA dolgozó kamu pénzvisszatérítésekkel Nagy-Britanniában 1

Börtönbe zárták az Asda egyik dolgozóját, aki közel 27 000 fontot fizetett ki magának hamis pénzvisszatérítések formájában.

27 000 fontot nyúlt le alig 3 hónap alatt egy ASDA dolgozó kamu pénzvisszatérítésekkel Nagy-Britanniában 3

A 30 éves Aaron Hughes a lopott összeget a Harrods és a Selfridges üzleteiben költötte el, de jutott belőle külföldi luxusnyaralásokra is. A Chester Crown Court színe előtt az is kiderült, hogy a cheshire-i winsfordi szupermarketben betöltött pozíciója részeként az ügyfelek pénzvisszatérítéseivel is ő foglalkozott.

Ám tavaly év vége felé a vezetők egy sor gyanús visszatérített összegre figyeltek fel, és ezt követően egy alaposabb belső vizsgálatot indítottak. Ekkor fedezték fel, hogy Hughes mindössze három hónap leforgása alatt összesen 26 775 fontot fizetett ki magának.

A férfi ezt követően beismerte, hogy ő volt az, aki ellopta a pénzt, de azt mondta a rendőrségnek, hogy megzsarolták, és heti 500 fontot kellett valakinek kifizetnie, ezért tette amit tett. Hughest 12 hónapos börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát a szóban forgó csalás elkövetésének ügyében.

Rebecca Sadler ügyész a következőket mondta: „Hughes egy kóros hazudozónak bizonyult, és tetteit nem más vezérelte, mint a kapzsiság. Rövid, három hónapig tartó ámokfutása alatt csaknem 27 000 fontot sikerült ellopnia munkaadóitól, hogy így finanszírozza luxusköltekezéseit és utazásait.”

„Úgy gondolta, hogy megúszhatja és nem fog feltűnni senkinek, és Hughes még letartóztatását követően is folytatta a hazudozást, és továbbra is próbálta félrevezetni a rendőröket. Szerencsére most elkapták és felelősségre vonják, és szembesül a tettei következményeivel.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után