A zebrán gázoltak halálra egy 3 éves kislányt Angliában, majd elhajtottak 1

Sajnálatos módon életét vesztette egy fiatal kislány, akit egy autó ütött el, miközben családjával sétált át a zebrán. Az incidens Birmingham városában történt Yardley területén.

A zebrán gázoltak halálra egy 3 éves kislányt Angliában, majd elhajtottak 3

A halálos kimenetelű gázolás csütörtök délután történt, és a rendőrség egyik szóvivőjének elmondása szerint a sofőr ráadásul a tettét követően meg sem állt, hogy segítsen, hanem tovább hajtott. A gyermeket, aki az értesülések szerint mindössze három esztendős volt, a helyszínre érkező mentősök megpróbálták megmenteni, és azonnal egy közeli kórházba siettek vele, de sajnos röviddel a baleset után belehalt sérüléseibe.

A helyi rendőrség emberei a tanúk vallomásai alapján rövid időn belül sikeresen megtalálták a gázoló sofőr járművét. Ezt követően pedig elfogták és letartóztatták a feltételezett elkövetőt, aki egy 24 éves férfi. A fickót veszélyes vezetés általi halálos kimenetelű baleset okozásának alapos gyanújával vették őrizetbe.

A West Midlands-i rendőrség a Reddings Lane-en csütörtökön 14.40 előtt történt tragédiát követően arra szólította fel a szemtanúkat, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal, és mondjanak el mindent, amit láttak, vagy hallottak.

Paul Hughes, a rendőrség súlyos ütközéseket vizsgáló osztályának felügyelője a következőket mondta: „Egy ilyen fiatal gyermek tragikus halála nagyon elszomorító. Részvétünk a lány családjának ebben a hihetetlenül nehéz helyzetben. Elsődleges feladatunk a kislány családjának támogatása és a lehető legalaposabb vizsgálat elvégzése az incidens kapcsán.”

„Megértjük a sokkot és aggodalmat, amelyet ez okozhatott a környéken lakók számára, viszont arra kérjük az embereket, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba. Szeretnénk beszélni mindenkivel, aki a Reddings Lane-en vagy annak közvetlen közelében tartózkodott, és szemtanúja lehetett az ütközésnek, vagy hallott bármit, ami segítheti nyomozásunkat.”  Forrás

Megosztás