A tömött londoni metrón állt neki balhézni egy fickó a volt egészségügyi miniszterrel és még videóra is vette 1

Letartóztattak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a londoni metrón megtámadta Matt Hancock volt egészségügyi minisztert. A politikust a férfi akkor kezdte el inzultálni, amikor ő a csúcsforgalomban épp a Westminster állomáson igyekezett felszállni egy metróra.

A tömött londoni metrón állt neki balhézni egy fickó a volt egészségügyi miniszterrel és még videóra is vette 3

A videón látható, ahogy Hancock mellett sétálva többször is „gyilkosnak” nevezi a közismert politikust, miközben a többi utas döbbenten figyeli az eseménysort. A képviselő, aki harmadik lett az I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! tavalyi évadában, úgy tudni, nem sérült meg az incidens során.

A British Transport Police közleménye szerint tegnapelőtt reggel 8.47-kor kaptak bejelentést arról, hogy egy férfit megtámadtak és zaklattak a Westminster metróállomáson.

“Egy 61 éves férfit letartóztattak erőszakos viselkedés és közrend elleni vétség gyanúja miatt, és továbbra is őrizetben van.”

Mr. Hancockot a videó alatt a londoni metró egyik munkatársa kísérte, aki nyugalomra próbálta inteni a feldühödött, magából kikelve szitkozódó férfit de teljesen sikertelenül. A politikus ezután leült az egyik ülőhelyre, miközben a férfi hangosan tájékoztatja a szerelvényen utazókat a volt miniszter jelenlétéről, és többször is „gyilkosnak” nevezi őt.

A 44 éves Hancock egészségügyi miniszter volt, amikor a koronavírus-járvány kitört, és kulcsszerepet játszott a korlátozások bevezetése folyamán és az azt követő vakcina bevezetésében is. Lemondott azonban, miután kiszivárgott egy CCTV felvétel, amin megcsókol egy tanácsadót az irodájában, megsértve ezzel saját társadalmi távolságtartási útmutatásait.

Hancock úr nemrégiben feldühítette kollégái és választói egy jelentős részét azzal, hogy az ausztrál dzsungelbe repült, hogy szerepeljen a valóságshow-ban, de a végére elnyert némi szimpátiát a szavazóktól és harmadik helyen távozott a műsorból.

Miután a műsorban való szereplése miatt megfosztották jelenlegi pozíciójától, azt mondta, hogy a következő választáson nem pályázik mandátumáért, hanem visszavonul.

Hancock úr szóvivője szerint az eset egy „kellemetlen találkozás” volt. “Matt szeretné kihangsúlyozni mennyire hálás a Transport for Londonnak és a brit rendőrségnek rendkívüli munkájukért.” Az esettel kapcsolatos nyomozás folyamatban van.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után