A személyes kapcsolatok jelentősége 1

Az állások nagy részét személyes kapcsolatok útján töltik be. Legtöbbször már ahhoz az információhoz is jól jön a személyes kapcsolat, hogy egyáltalán van egy jó állás, vagy hamarosan lesz egy, mert valamiért megüresedik.

Closeup_Of_A_Group_Smiling

Szóval, ha állást keresel, aktivizáld az összes személyes kapcsolatodat: rokonokat, barátokat, ismerősöket, szomszédokat, korábbi munkahelyi kollégákat, egykori osztálytársakat, tanárokat, a fodrászt, kozmetikust… egyszóval mindenkit. Az összes ismerősöd potenciális hírforrás. Bármelyik ismerősöd bármikor hozzájuthat olyan hírhez, amely döntő fontosságú lehet számodra.

 

Kezelj kellő odafigyeléssel minden hírt! Vedd észre a számodra kínálkozó lehetőséget a közömbösnek látszó hírekben is! Ha például azt hallod a baráti körödben, hogy valaki karriert, lakóhelyet érintő, új terveket sző, nem esélytelen, hogy az állása megüresedik, amely talán egy lehetőség a számodra. Ha szerencséd van, még be is ajánlanak. Az ajánlás nagyon fontos dolog. Ha csak lehet, szerezz ajánlót! Ha sikerül olyan ajánlót szerezned, akinek adnak a szavára, az olyan, mintha átmentél volna a két előszűrő interjún.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után