A sikoltozó utasok szeme láttára késeltek meg egy férfit egy vonaton Angliában 1

A csak erős idegzettel rendelkezőknek való jelenetek, amiről videofelvétel is készült azt a pillanatot örökítették meg, amikor egy férfi szó szerint az életéért küzd, miután késsel támadtak rá a vonaton a rémült utasok szeme láttára.

A sikoltozó utasok szeme láttára késeltek meg egy férfit egy vonaton Angliában 3

A közösségi médiában megosztott videón egy fekete kapucnis kabátot, fekete nadrágot és arcmaszkot viselő férfi látható, amint egy hatalmas pengéjű késsel hadonászik. A vonaton utazó egyik utas kiabálása is hallható a támadás közben, amint azt üvölti: „B****** hagyd abba!”, még mielőtt felhívná a rendőrséget, hogy jelentse: „egy ember megkéselt valakit a vonaton”.

A rendőrség továbbra is keresi a késes támadót, a szerdán nem sokkal 16 óra előtt Bromleyban a Shortlands vasútállomáson történt incidens nyomán. A brit közlekedési rendőrség a közleményében azt írta:

A sikoltozó utasok szeme láttára késeltek meg egy férfit egy vonaton Angliában 4

„A rendőrség a szemtanúk mielőbbi jelentkezését kéri, miután ma egy ember súlyosan megsérült a Beckenham Junctionnál. Ma 15 óra 56 perc körül kaptunk bejelentést két férfiról, akik összeverekedtek egy vonatra való felszállás közben a Shortlands pályaudvaron. Az egyik férfi minden valószínűség szerint kés által okozott súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a Fővárosi Rendőrség és a Londoni Mentőszolgálat munkatársai is kimentek a helyszínre, az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.”

A sikoltozó utasok szeme láttára késeltek meg egy férfit egy vonaton Angliában 5

Az ügy kapcsán nyomozás indult de letartóztatás még nem történt, az elkövetőt még nem sikerült elfogni.

A Southeastern railway szóvivője azt mondta: „Tudomásunk van arról, hogy ma délután súlyos incidens történt az egyik járatunk fedélzetén. Mindenben segítünk a brit közlekedési rendőrségnek, és arra kérünk mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik, azonnal lépjen kapcsolatba velük.”

A sikoltozó utasok szeme láttára késeltek meg egy férfit egy vonaton Angliában 6

„Minden vonatunk CCTV-vel van felszerelve, és ezt a felvételt átadjuk a brit közlekedési rendőrségnek, hogy segítsünk a kérdéseik megválaszolásában. Van egy integrált védelmi csoportunk is, amely egy a Southeastern, a BTP és a Network Rail alkalmazottaiból álló vegyes csapat, és már nagy erőkkel dolgozunk a tettes megtalálásán.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után