12 éves kisfiú késelt meg egy fiatal lányt fényes nappal Angliában 1

Letartóztattak egy 12 éves fiút egy tinédzser lány állítólagos megkéselése miatt Angliában, Kent területén.

12 éves kisfiú késelt meg egy fiatal lányt fényes nappal Angliában 3

A rendőrség most az incidens szemtanúinak mielőbbi jelentkezését várja, azok után, hogy az iskolás korú lányt pénteken körülbelül 16 órakor támadás érte Sittingbourne területén. A helyszínre a dél-keleti mentőszolgálat egységeit küldték ki.

Az áldozat a legfrissebb hírek szerint jelenleg egy londoni kórházban van, ahol megállapították, hogy a sérülései alapján a támadó fegyvere nagy valószínűséggel egy kés volt, és most orvosi ellátásban részesül.

A kenti rendőrség egy nemrégiben kiadott jelentésében stabilnak minősítette a fiatal lány állapotát. A gyanúsítottat súlyos testi sértés elkövetésének alapos gyanúja miatt őrizetbe vették. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított. A hatóságok arra kérnek mindenkit, aki szemtanúja volt a történteknek vagy bármilyen hasznos információval, vagy kamerafelvétellel rendelkezik az esetről, jelentkezzen.

12 éves kisfiú késelt meg egy fiatal lányt fényes nappal Angliában 4

A kenti rendőrség szóvivője azt mondta: „Szeretnénk beszélni a szemtanúkkal, miután Sittingbourne-ben megtámadtak és súlyosan megsebesítettek egy tinédzsert. A kenti rendőrséget 2024. március 22-én, pénteken délután 3 óra 55 perc körül riasztották a sittingbourne-i Adelaide Drive-on történt támadásról érkezett bejelentést követően.”

„A helyszínre a délkeleti mentőszolgálat munkatársai is kimentek, és egy tizenéves lányt kés által okozott sérülésekkel szállítottak egy londoni kórházba. A lány továbbra is stabil állapotban van a kórházban.”

„Egy 12 éves fiút letartóztattak súlyos testi sértés alapos gyanújával, és ő jelenleg is őrizetben van. Az incidens kapcsán indított nyomozás folyamatban van, és a rendőrök arra kérnek mindenkit, aki információval rendelkezik az esetről, beleértve azokat is, akiknek CCTV felvételei vannak, jelentkezzenek.”

„Hívhatják a Kenti rendőrséget a 01634 792209 telefonszámon, vagy névtelenül felvehetik a kapcsolatot a Crimestoppers-szel a 0800 555111 telefonszámon, vagy használhatják a weboldalukon található űrlapot.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után