A saját torkát vágta el egy férfi a letartóztatása közben egy angliai nagyvárosban 1

Egy feltételezett pedofil „nyakon szúrta magát” egy rendőrőrs előtt, amikor épp elfogták. Az esetről ráadásul készült még videofelvétel ami tegnap felkerült a Facebook Live-ra is.

A saját torkát vágta el egy férfi a letartóztatása közben egy angliai nagyvárosban 3

Állítólag az volt rajta látható, ahogy a férfi benyúlt az autójába, és egy kést ránt elő, majd elvágja vele a saját torkát. A videót, amelyet a Metro.co.uk nem tudott ellenőrizni, már eltávolították a közösségi média felületeiről.

Ez az incidens egy liverpooli rendőrőrs előtt történt, és a jelentések szerint azután fordította maga ellen a fegyverét a férfi, hogy a gyanúsítottat úgynevezett „pedofil vadászok” fogták el. Az illető túlélte az incidenst, és jelenleg egy kórházban ugyan de „stabil állapotban van” – erősítették meg a hatóságok.

A kirkbyi rendőrőrs előtt egy orvosi sátrat állítottak fel, a tett helyszínét körülvevő kordon pedig még ma reggel is a helyén volt. A Merseyside-i rendőrség megerősítette, hogy tegnap este 5 órakor hívták őket az esethez.

A saját torkát vágta el egy férfi a letartóztatása közben egy angliai nagyvárosban 4

„17 óra körül a rendőröket egy incidenshez riasztották a Kirkby Rendőrőrs közelében, ahol egy férfit őrizetbe vettek. A férfit az esetet követően súlyos torksérülésekkel szállították kórházba, állapota továbbra is stabil.”

„Később letartóztatták az 55 éves kirkbyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy 14 év alatti gyereket próbált elcsábítani, és egy kés volt a birtokában. A nyomozás folyamatban van, és helyszínelés zajlik a környéken, a rendőrök folytatják a nyomozást és megvizsgálják a CCTV felvételeit.”

“Mindenkit arra kérünk, vegye figyelembe, hogy ez egy folyamatban lévő nyomozás, és ne találgassunk az incidens körülményeivel kapcsolatban, mert az veszélyeztetheti a vizsgálatainkat.” – nyilatkozta a Merseyside-i rendőrség szóvivője.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után