A Ryanair angliai járatán borozott meg töményezett a légiutaskísérő, ráadásul egész jó huzata volt 1

A Ryanair légiutaskísérője akár börtönbüntetésre is számíthat, miután állítólag szerdán az egyik járaton munka közben alkoholt ivott.

A Ryanair angliai járatán borozott meg töményezett a légiutaskísérő, ráadásul egész jó huzata volt 3

A mindössze 26 éves Sam Thompsont azzal vádolják, hogy szerdán a repülőgép hátuljában tartózkodó egyik utassal bedobott egy mini üveg bort és egy felest is lerántottak mellé, miközben a gép éppen Lengyelországból az Egyesült Királyságba tartott.

Az esetről készült egyik videofelvételen állítólag az is látszik, ahogy azt mondja az utasnak, hogy „ne feltűnően csinálja”, miközben a férfi átnyújt neki egy kicsi fehér folyadékot tartalmazó üveget. Aztán a steward elfordul egy pillanatra, és úgy tűnik, gyorsan le is húzza a kezébe nyomott italt.

A The Sun értesülései szerint a kapitány ezt követően megfújatta a szondát Thompsonnal, miután őt is értesítették az esetről. Állítólag a szonda azt mutatta ki, hogy a srác véralkohol szintje körülbelül 40%-kal haladta meg az ittas vezetési határt.

A Ryanair angliai járatán borozott meg töményezett a légiutaskísérő, ráadásul egész jó huzata volt 4

A 26 éves férfit letartóztatták, amikor a gép leszállt Stanstedben, és azzal vádolják, hogy „repülés közben egy repülőgép személyzetének tagja volt, mindeközben alkoholos befolyásoltság alatt állt”. A cselekmény két évig terjedő szabadságvesztést vagy súlyos pénzbírságot is vonhat maga után.

A hertfordshire-i Cheshuntból származó Thompsont elbocsátották a járatot üzemeltető Ryanair leányvállalatától, a Lauda Europe-tól. A következő hónapban a Chelmsfordi bíróság színe előtt kell majd megjelennie.

Az essexi rendőrség szóvivője azt mondta: „Sam Thompson, 26 éves, aki Cheshuntból származik, június 8-án, szerdán jelenik majd meg a Chelmsford Magistrates’ Court előtt, hogy választ adjon néhány fontos kérdésre. Az incidens egyébként 2022 május 18-án történt a közismert fapados légitársaság egyik Stansted Airport-ra tartó járatán.”

A Ryanair angliai járatán borozott meg töményezett a légiutaskísérő, ráadásul egész jó huzata volt 5 A Ryanair szóvivője ezt mondta a történtek kapcsán: „A Lauda Europe politikája, összhangban az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség rendeletével, megtiltja az alkoholfogyasztást a légiutas-kísérő vagy a repülőszemélyzet számára a repülési szolgálat előtt 8 órától a szolgálat befejezéséig. A Lauda Europe kivizsgálta az esetet, amely során egy légiutas-kísérő megsértette ezt a szigorú szabályzatot a Rzeszowból Stanstedbe tartó egyik járaton (május 18.). A szóban forgó légiutas-kísérő már nem dolgozik a Lauda Europe-nál.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után