A repülőtérről szökött meg 5000 fonttal és vőlegénye poggyászával egy menyasszony Londonban, míg párja kiment a mosdóba 1

Az elbeszélések alapján egy leendő feleség az utolsó utáni pillanatban kereket oldott és a Heathrow repülőtérről megszökött leendő férje poggyászával és több ezer font készpénzével együtt.

A repülőtérről szökött meg 5000 fonttal és vőlegénye poggyászával egy menyasszony Londonban, míg párja kiment a mosdóba 3

A 40-es éveiben járó pár az értesülések szerint mindössze egy nappal az incidens előtt jegyezte el egymást, egy szenvedélyes románcot követően – írta a The Sun. Azt írták, hogy a pár a hét elején a Heathrow repülőtérről indult volna a tervek szerint Rómába repülővel az esküvőre, de a férfi menyasszonya egyik pillanatról a másikra eltűnt, amikor a párja kiment a mosdóba.

A „teljesen összetört” vőlegény – akinek a személyazonosságát nem fedték ugyan fel, de a hírek szerint egy brit nemzetiségű férfi – azt mondta az 5-ös terminál munkatársainak, hogy a nő a poggyászával együtt kb. 5000 fontot vitt el, amit a férfi adott neki az esküvői készülődésre.

A Metropolitan Police szóvivője a következőket nyilatkozta a történtek kapcsán: „A rendőröket a történteket követően a Heathrow repülőtérre hívták ki, miután egy férfi bejelentést tett arról, hogy nagy mennyiségű készpénzt és személyes holmikat loptak el tőle. A rendőrség emberei a helyszínre siettek és beszéltek a férfival. Az ügyben nyomozás indult.”

Az incidens kapcsán úgy tudni, letartóztatás nem történt.

Az egyik bámészkodó ezt mesélte a The Sun-nak: „A fickó nagyon maga alatt volt – teljesen összeomlott. Úgy tűnik, csak nemrégiben találkoztak, és a férfi fülig szerelmes lett a lányba.”

„A nő akkor lépett olajra, amikor a férfi elment a mosdóba, és gyakorlatilag mindenét magával vitte.  A személyzet mindenhol kereste a szóban forgó hölgyet, de nem találták sehol.”

„Még az sem volt világos akkor hirtelen, hogy a repülőtérről csak simán kisétált, vagy egy másik járatra felszállva hagyta el az országot…  Végül kihívták a rendőrséget. De ekkor már a abban sem volt biztos se a férfi se a rendőrök, hogy egyáltalán az volt-e a nő valódi neve, amilyen néven bemutatkozott.”

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után