A rendőröknek kellett agyonlőniük két rottweilert Angliában, miután szétmarcangoltak egy idős férfit 1

Két kutyát kénytelenek voltak lelőni a helyszínre kiérkező a rendőrök, miután azok megtámadtak és szétmarcangoltak egy idős férfit az utcán, aki nagyon súlyos sérüléseket szenvedett a kutyatámadás során.

A rendőröknek kellett agyonlőniük két rottweilert Angliában, miután szétmarcangoltak egy idős férfit 3

Egy a hetvenes éveiben járó nyugdíjast két kutya – vélhetően rottweilerek – támadott meg, miközben ő épp a saját kis kutyáját sétáltatta a nyugat-sussexi Bognor Regisben péntek reggel. A Lewes Close-nál történt támadásban az idős férfi súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, ahol jelenleg is életveszélyes állapotban van.

A rendőrség tájékoztatása szerint 9 óra 50 perc körül több bejelentés is érkezett a szörnyű esetről. A fegyveres rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és mindkét kutyát agyonlőtték. A kutyák tulajdonosát, egy 29 éves bognor regisi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy veszélyes, kontrollálhatatlan kutyákat tartott, az incidenst követően letartóztatták és egyelőre őrizetben marad.

A környéket a támadás után a rendőrök lezárták, amíg a helyszínelés zajlott. A sussexi rendőrség szóvivője a következőket mondta a történtek kapcsán:

„A kialakult életveszélyes szituáció miatt, a környéken élő közösség tagjainak a védelme érdekében fegyveres rendőröket vezényeltek a helyszínre, és felhatalmazást kaptak a kutyák ártalmatlanná tételére. Az akció során a rendőrök kénytelenek voltak a lőfegyverek használatára, aminek a következtében mind a két kutya elpusztult.”

Alex Geldart főfelügyelő így nyilatkozott: „Tisztában vagyunk az eset nyomasztó természetével, és nagyon reméljük, hogy az áldozat mihamarabb felépül, akinek a családtagjait szakemberek támogatják ebben a nehéz időszakban. Folyamatban lévő bűnügyi nyomozásunk részeként alaposan megvizsgáljuk a rendőrséggel vagy a partnerügynökségekkel szemben felmerült aggályokat is.”

A rendőröknek kellett agyonlőniük két rottweilert Angliában, miután szétmarcangoltak egy idős férfit 4

“Amíg a történtek pontos körülményeinek feltárására irányuló munkánk folyamatban van, arra kérek mindenkit, aki információval rendelkezik – beleértve a mobil vagy CCTV felvételeket is -, hogy mielőbb jelentkezzen.”

Sajnos az utóbbi időben egyre több kutyatámadás történt. Csütörtökön súlyosan megsebesített egy nőt egy XL Bulldog, miután megtámadta, miközben ő egy babakocsiban tolta kisgyermekét. Egy másik hasonló incidens során pedig egy ötéves kislány szenvedett súlyos arcsérüléseket, miután a múlt hétvégén őt is megtámadta egy kutya.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után