A rendőrök lőttek agyon egy késsel felfegyverzett férfit Észak-Angliában 1

A rendőrök lőttek agyonlőttek egy férfit, aki az értesülések szerint késsel fenyegetőzött egy Észak-Anglia területén található kisvárosban.

A rendőrök lőttek agyon egy késsel felfegyverzett férfit Észak-Angliában 3

A fegyveres rendőröket a hétfői napon nagyjából 15 óra 37 perckor hívták ki a Carlisle területén található Borland Avenue-ra, ahol egy az embereket fenyegető személyről kaptak bejelentést, és a helyszínre érkezve találtak is egy férfit, akinél egy kés volt – közölte a Cumbria Constabulary.

„Nem sokkal ezután egy rendőrség emberei lőfegyver használatára kényszerültek. A 40 év körüli férfi súlyos, lőfegyvertől származó sérüléseket szenvedett, és sajnálatos módon még a helyszínen életét vesztette.” – olvasható a helyi rendőrségnek az incidens kapcsán közzétett közleményében.

Az incidens során, sem a rendőrségi akció közben, sem pedig előtte a késes férfi által, senki más nem sérült meg. Az ügy kapcsán nyomozást indított a rendőrség, de senki más gyanúsítottat nem keresnek.

A haláleset helyszínén rendőrségi kordon van kihúzva, amíg a nyomozás és a helyszínelés zajlik. A rendőrség értesítette az ilyen rendőri beavatkozásokkal foglalkozó független szervezetet (IOPC) az esetről.

A Cumbria Constabulary közleményében azt írta: „Megkérjük a lakosságot, hogy ne menjenek az incidens helyszínére, ha egy mód van rá, kerüljék el azt. Egész éjszaka fokozott járőrözés lesz Botcherby területén, hogy megnyugtassák és támogassák a helyi közösséget.”

Az IOPC pedig ezt írta a történtek kapcsán: „Tájékoztatást kaptunk arról, hogy nem sokkal délután 3 óra 30 perc után egy rendbontáshoz hívták ki a rendőröket egy helyi ingatlannál, miután valaki jelentette, hogy egy személy embereket fenyeget. „Ezt követően fegyveres rendőrtisztek is kivonultak a helyszínre.”

„Az incidens során a rendőrök lövéseket adtak le, melynek következtében egy férfi halálos sérüléseket szenvedett. Az IOPC most kivizsgálja az ügyet de a vizsgálat egyelőre nagyon korai stádiumban van, és jelenleg nem áll módunkban további információkkal szolgálni.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után