A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit Londonban, a támadó szökésben 1

Agyonlőttek egy férfit London egyik forgalmas utcáján, Lewisham területén, vasárnap kora reggel, a gyilkos még mindig szabadlábon van.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit Londonban, a támadó szökésben 3

A helyszínről készült fotókon azt láthatjuk, ahogy a helyszínelők nem sokkal hajnali 5 óra után nyomokat és bizonyítékokat keresve átvizsgálják a támadás helyszínének környékét, miközben egy sátrat is felállítottak az ilyenkor megszokott protokoll szerint.

A rendőrség és a mentősök is hamar a helyszínre értek a Catford Broadway-n, és egy 30 év körüli férfit találtak lőfegyvertől származó sérüléssel. Sajnos minden erőfeszítésük ellenére az életét nem tudták megmenteni, és még a helyszínen halottnak nyilvánították.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit Londonban, a támadó szökésben 4

A rendőrtisztek azt mondták, hogy már folyamatban van a hozzátartozók tájékoztatása, de az elkövetőt még nem fogták el és tartóztatták le. A szemtanúk közül többen is beszámoltak arról, hogy számos rendőr és mentős is kint volt a helyszínen, amelyet elkerítettek, és a helyszínről készült videó is a támadás után nem sokkal, de az túlságosan felkavaró ahhoz, hogy közzétegyük, mivel az áldozat is látható rajta, amint sérülten fekszik.

A lövöldözés a Lewisham városháza közvetlen közelében történt, az A205 South Circular-on az A21 elágazásánál. Az útszakaszt mind a két irányban lezárták és a forgalom a környező utcákon is csak lépésben tudott haladni egy darabig.

A nyomozók kihangsúlyozták, hogy „kiterjedt, gyors nyomozást” folytatnak, hogy mielőbb kiderítsék, mi történt pontosan.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit Londonban, a támadó szökésben 5

Trevor Lawry főfelügyelő így nyilatkozott a súlyos incidens után: „Részvétem a fiatalember családjának és szeretteinek, aki tragikus körülmények között vesztette életét. Az incidens Dél-London egyik forgalmas részén történt, és remélem, hogy számos szemtanú lesz, akiket arra kérek, hogy mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot. Tudom, hogy egy ilyen sokkoló incidens nagy aggodalmat kelt majd a helyi közösségben, de szeretném megnyugtatni a lakosokat afelől, hogy jelentős erőforrásokat állítottunk az ügy felgöngyölítésére.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után