A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 1

Két tinédzser életét vesztette egy „több főből álló csapat által elkövetett” támadás következtében Bristolban. A 15 és 16 éves fiúkat szombaton este 23 óra 20 perc körül támadták és sebesítették meg halálosan a Knowle West-i Ilminster Avenue-n.

A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 3

A rendőrök az első segélyhívást követően perceken belül a helyszínre értek és elsősegélyben részesítették a két fiatalt. A fiúkat két külön kórházba szállították, de sajnálatos módon olyan súlyosak voltak a sérüléseik, hogy mindketten meghaltak a vasárnap hajnali órákban.

A késeléseket az elbeszélések alapján egy „számos emberből álló csapat” követte el, majd a csoport egy autóval elmenekült a helyszínről. A történtek után gyilkossági ügyben nyomozás indult, és két embert már letartóztattak.

Egy 44 éves férfi és egy 15 éves fiú már rendőrségi őrizetben van, egy autót pedig lefoglaltak. A két áldozatot hivatalosan még nem azonosították, és egyelőre nem tudni, hogy az áldozatok és a gyanúsítottak ismerték-e egymást.

A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 4

Az Avon and Somerset Police azt állítja, hogy a szörnyű incidens kapcsán további gyanúsítottakat keresnek.

A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 5

Mark Runacres felügyelő ezt nyilatkozta: „Ez egy hihetetlenül megdöbbentő és tragikus eset, amely során két fiatal fiú, akik előtt még ott állt az élet, sajnos meghalt.

A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 6

„Részvétünk az elhunytak családjának. A családtagokkal most speciálisan kiképzett szakemberek foglalkoznak, akik támogatást nyújtanak nekik, és folyamatosan tájékoztatják őket a nyomozás fejleményeiről.”

A nyílt utcán késeltek halálra két tinédzsert Angliában, Bristolban 7

„A Newquay Road és a Tavistock Road közötti szakaszt az Ilminster Avenue-n lezártuk, és a lakosság a napokban fokozott rendőri jelenlétre számíthat, amíg a helyszínelés és az egyéb vizsgálatok folynak. Jelentős számú ingatlan található a kordonon belül, és szeretnénk elnézést kérni az okozott fennakadásokért, de reméljük, hogy az emberek megértik a helyzet komolyságát.”

„Több szemtanút is azonosítottunk, akiket szeretnénk alaposan kikérdezni. A nyomozók különösen szívesen beszélnének az incidens idején az Ilminster Avenue-n elhaladó busz utasaival.  Arra bátorítunk mindenkit, akinek bármilyen aggálya vagy kérdése van a történtekkel kapcsolatban, hogy bátran menjen oda bármelyik a helyszínen dolgozó kollégához.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után