Négytagú családot találtak holtan egy házban Angliában – a szülőket nyakon szúrták 1

Egy norfolki házban holtan találtak egy teljes négytagú családot. Mint kiderült, a szülők a nyakukon talált feltehetően kés által okozott sérülésekbe haltak bele.

Négytagú családot találtak holtan egy házban Angliában – a szülőket nyakon szúrták 3

Egy férfi, egy nő és két fiatal lány holttestét találták meg a Norwichhoz közeli Costesseyben található egyik ingatlanban péntek reggel, miután a helyi közösség egyik tagja felhívta a rendőrséget, hogy aggodalmát fejezze ki az ingatlanban tartózkodók egészségi állapota miatt. A rendőrök reggel 7 óra 15 perckor érkeztek meg a helyszínre, és erőszakkal behatoltak az Allan Bedford Crescent-i otthonba, ahol megtalálták egy 45 éves férfi, egy 36 éves nő és két gyermek holttestét, akik mindegyikén sérüléseket találtak.

A vasárnap elvégzett vizsgálat megállapította, hogy a 45 éves férfi és a 36 éves nő nyaki szúrt seb következtében halt meg. A két kislány holttestét szerdán vizsgálják meg. A családot ismerő helyiek azt mondták a Sky Newsnak vasárnap, hogy az eset „valósággal sokkolt” mindenkit a környéken élők közül.

„Teljesen le vagyunk döbbenve mindannyian.” – mondta Nina Crisan a műsorszolgáltatóknak. „Ez egy nagyon szoros közösség. És mindannyian, még ha közvetlenül nem is ismerjük egymást, a gyerekeken vagy a kutyasétáltatáson keresztül valamennyire azért mégis.”

Egy fiú, aki ismerte az egyik lányt, névtelenül ezt mondta a Sky Newsnak: „Együtt nőttünk fel. Soha nem volt mérges, mindig kedves és gondoskodó volt mindenkivel.” Majd hozzátette: “Soha nem gondoltam volna, hogy most beszéltem vele utoljára.”

Négytagú családot találtak holtan egy házban Angliában – a szülőket nyakon szúrták 4

Egy másik fiatal ezt mondta: „Régebben a húgommal játszott sokat a parkban, vigyázott rá. Ez az egész nagyon szomorú az egész közösség számára.”

Mint kiderült, december 14-én hívták a rendőrséget abból a házból egy eltűnt személy miatt. Sőt, az is kiderült, hogy egy férfi péntek reggel 6 órakor is tárcsázta a 999-et ugyanerről a címről, és a rendőrség ekkor sem küldött ki egy járőrt sem a helyszínre, ami miatt most komolyabb vizsgálatot indítanak az ügy kapcsán.

A négy személyt nemrégiben azonosították:

  • Bartlomiej Kuczynski, 45 éves
  • Kanticha Sukpengpanao, 36 éves
  • Jasmin Kuczynska, 12 éves
  • Natasha Kuczynska, 9 éves

Négytagú családot találtak holtan egy házban Angliában – a szülőket nyakon szúrták 5

A család három tagja állandó jelleggel lakott az ingatlanban, míg a negyedik személy pedig „nem állandó jelleggel” – közölte a rendőrség.

„A férfi és a két gyerek a címen lakott, de az érintett nő látogatóban volt ott, és nem lakott az ingatlanban. A hozzátartozókat már értesítették, és mi támogatjuk őket mindenben.” – közölte a rendőrség szóvivője.

A nyomozók megerősítették, hogy nem keresnek mást az esettel kapcsolatban.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után