A Londonban egy fagyasztóban megtalált két holttest közül az egyik egy 34 éves magyar lány volt 1

A londoni rendőrségnek sikerült a második áldozat személyazonosságára is fényt deríteni, miután nem olyan régen egy londoni lakás fagyasztószekrényéből két holttest került elő.

A második személy ráadásul egy 34 esztendős magyar lány volt, akit Szűcs Henriettnek hívtak. Az ő és a másik személy holttestére Canning town területén egy lakás földszintjén található fagyasztóban bukkant rá a rendőrség, durván két héttel ezelőtt.

A Londonban egy fagyasztóban megtalált két holttest közül az egyik egy 34 éves magyar lány volt 3

A magyar származású nő, a rendőrség értesülése szerint már évek óta Nagy-Britannia területén tartózkodott, azonban nem rendelkezett hivatalosan bejelentett fix lakcímmel a szigetország területén. Az eltűnését egyébként már korábban bejelentették a hatóságoknak.

A Metropolitan Police értesülése szerint a magyar hölgyről 2016 nyara óta nem nagyon lehetett tudni semmit. A rendőrség jelenleg is próbálja felvenni a kapcsolatot a rokonokkal, ismerősökkel, akik az utóbbi időben beszélhettek vele, hogy hátha több részlet kiderül vele kapcsolatban, illetve arról, hogy mi is történhetett vele halála előtti hetekben, hónapokban.

A másik áldozatot már korábban azonosították, ő szintén egy nő, ráadásul egy három gyermekes anyuka. A 38 éves Mihrican Mustafát sokan csak Mary Jane vagy MJ becenéven ismerték az ismerősei. Az ő eltűnését már tavaly májusban bejelentették.

a másik áldozat
Mihrican Mustafa, a másik áldozat

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mi okozta Szűcs Henriett és Mihrican Mustafa halálát, azonban a boncolás eredményei szerint mind a két nő testén számos sérülés nyomai voltak láthatók. A rendőrséget április 26-án délelőtt 11:45 körül riasztották a Vandome Close –on található lakáshoz, ahol ezt követően a holttesteket felfedezték.

„A mai nap folyamán sikerült megerősítenünk, hogy a második áldozat Henrietta volt, akit a Vandome Closeon megtaláltunk. A sajnálatos hírt közöltük a lány családjával. Érthető módon nagyon letaglózta őket a lány halálhíre ezért arra kérünk mindenkit, hogy hagyják most őket gyászolni.”

„Eddig a számunkra rendelkezésre álló információk szerint, Henriett Magyarországon lévő ismerőssel utoljára 2016 nyarán beszélt telefonon. Szeretnénk felvenni a kapcsolatot minél több emberrel, aki ismerte, és aki esetleg azóta beszélt vele, hogy több részletet megtudhassunk arról, mi történt vele az utóbbi hónapok során, és hogy egy pontosabb képet kapjunk a halálának körülményeiről.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Simon Harding.

Az eset sokakat sokkolt és manapság nem gyakori, hogy a londoni rendőrség ilyesmivel találja szembe magát. Az incidens kapcsán egyébként egy 34 éves férfit azóta letartóztatott a rendőrség. Zahid Younis abban a lakásban lakott, ahol a holttesteket megtalálták, így valószínűsíthető, hogy valamilyen köze lehetett az esethez, azonban az egyelőre nem egyértelmű, hogy a halálukhoz is köze volt-e, vagy sem. A férfi tárgyalása már tart és jelenleg is rendőrségi őrizetben van.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után