A londoni rendőrségnek sikerült a második áldozat személyazonosságára is fényt deríteni, miután nem olyan régen egy londoni lakás fagyasztószekrényéből két holttest került elő.

A második személy ráadásul egy 34 esztendős magyar lány volt, akit Szűcs Henriettnek hívtak. Az ő és a másik személy holttestére Canning town területén egy lakás földszintjén található fagyasztóban bukkant rá a rendőrség, durván két héttel ezelőtt.

A magyar származású nő, a rendőrség értesülése szerint már évek óta Nagy-Britannia területén tartózkodott, azonban nem rendelkezett hivatalosan bejelentett fix lakcímmel a szigetország területén. Az eltűnését egyébként már korábban bejelentették a hatóságoknak.

A Metropolitan Police értesülése szerint a magyar hölgyről 2016 nyara óta nem nagyon lehetett tudni semmit. A rendőrség jelenleg is próbálja felvenni a kapcsolatot a rokonokkal, ismerősökkel, akik az utóbbi időben beszélhettek vele, hogy hátha több részlet kiderül vele kapcsolatban, illetve arról, hogy mi is történhetett vele halála előtti hetekben, hónapokban.

A másik áldozatot már korábban azonosították, ő szintén egy nő, ráadásul egy három gyermekes anyuka. A 38 éves Mihrican Mustafát sokan csak Mary Jane vagy MJ becenéven ismerték az ismerősei. Az ő eltűnését már tavaly májusban bejelentették.

a másik áldozat
Mihrican Mustafa, a másik áldozat

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mi okozta Szűcs Henriett és Mihrican Mustafa halálát, azonban a boncolás eredményei szerint mind a két nő testén számos sérülés nyomai voltak láthatók. A rendőrséget április 26-án délelőtt 11:45 körül riasztották a Vandome Close –on található lakáshoz, ahol ezt követően a holttesteket felfedezték.

„A mai nap folyamán sikerült megerősítenünk, hogy a második áldozat Henrietta volt, akit a Vandome Closeon megtaláltunk. A sajnálatos hírt közöltük a lány családjával. Érthető módon nagyon letaglózta őket a lány halálhíre ezért arra kérünk mindenkit, hogy hagyják most őket gyászolni.”

„Eddig a számunkra rendelkezésre álló információk szerint, Henriett Magyarországon lévő ismerőssel utoljára 2016 nyarán beszélt telefonon. Szeretnénk felvenni a kapcsolatot minél több emberrel, aki ismerte, és aki esetleg azóta beszélt vele, hogy több részletet megtudhassunk arról, mi történt vele az utóbbi hónapok során, és hogy egy pontosabb képet kapjunk a halálának körülményeiről.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Simon Harding.

Az eset sokakat sokkolt és manapság nem gyakori, hogy a londoni rendőrség ilyesmivel találja szembe magát. Az incidens kapcsán egyébként egy 34 éves férfit azóta letartóztatott a rendőrség. Zahid Younis abban a lakásban lakott, ahol a holttesteket megtalálták, így valószínűsíthető, hogy valamilyen köze lehetett az esethez, azonban az egyelőre nem egyértelmű, hogy a halálukhoz is köze volt-e, vagy sem. A férfi tárgyalása már tart és jelenleg is rendőrségi őrizetben van.      Forrás

FACEBOOK CSOPORTUNK

You May Also Like

Négy ember is eszméletét vesztette a Ryanair Budapestről Nagy-Britanniába tartó járatán

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga…

7 éve nem tombolt ilyen vihar Nagy-Britanniában: a Ciara vihar képekben

Az idei év harmadik komoly vihara, a Ciara nevet kapta a meteorológiai…

10 fontos dolog, amit az angliai magyarok megtanulnak külföldön és az otthoniaknak sem ártana

Amióta Magyarország az EU részévé vált, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy…

Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés…