Szó szerint „szánalmasnak” és „őrültnek” nevezték Theresa May-t a Brexit tárgyalások EU-s vezetői 1

A Brexit tárgyalások EU-s oldali vezetői közül több közismert személyről is videofelvétel készült, amin jót röhögnek és kifigurázzák a brit miniszterelnök próbálkozásait, hogy végre sikeresen kiléptesse Nagy-Britanniát az unióból.

Ami talán még viccesebbé vagy szánalmasabbá teszi a dolgot, hogy az egész egy a BBC által készített dokumentumfilmben található. A műsor a „Brexit behind closed doors”, vagyis a Brexit zárt ajtók mögött nevet kapta, és több EU-s oldali, vezető beosztású személy is hallható rajta, amint a brit miniszterelnököt szánalmasnak és őrültnek hívják.

Szó szerint „szánalmasnak” és „őrültnek” nevezték Theresa May-t a Brexit tárgyalások EU-s vezetői 3

A műsor többek közt a Brexit tárgyalások egyik vezető alakjának, Guy Verhofstadtnak részlegét mutatja be, hogy mi zajlik a zárt ajtók mögött a britekkel folytatott egy-egy tárgyalást követően. A filmben több alkalommal is láthatók az Európai Parlamentben dolgozó alkalmazottak, amint szó szerint jót röhögnek a brit miniszterelnök erőfeszítésein meg úgy általában a briteken.

Verhofstadt kampányfőnöke például az egyik alkalommal így reagál, mikor megtudja, hogy Theresa May Brexit tervezetét ismét nem szavazta meg a parlament: „Mi a fasz van ezzel? Őrült, de komolyan…. Nevetséges, szánalmas, komolyan mondom szánalmas.”

De ezen kívül olyan is hallható a felvételen, amikor a tévét nézve felordít, hogy „a lóószart..” amikor a brit miniszterelnök a konzervatív pártnak tartott beszédében azt mondja, hogy feltett szándéka, hogy sikerüljön megállapodást kötnie az EU-val.

Szó szerint „szánalmasnak” és „őrültnek” nevezték Theresa May-t a Brexit tárgyalások EU-s vezetői 4

Ilyen és hasonló szidalmazások és beszólogatások sokasága található a BBC dokumentumfilmjében. Többeket neveznek seggfejnek, parasztnak és hasonló dolgoknak. Az egyik európai parlamenti képviselő például nyíltan azt javasolja a tárgyalásokat vezető Michel Barniernek, hogy Theresa May korábbi táncolós bevonulását nyíltan ki kellene figurázni, hogy mindenki rajta röhögjön.

„Aztán amikor Barnier megjelenik, akkor a Winner takes it all (a győztes mindent visz) című számot kéne bejátszani a háttérben” – reagálja erre egy másik, olasz képviselő.

„Az a sok írott dokumentumnál valóban sokkal szexibb lenne.” – válaszolja erre Verhofstadt. Később pedig már azon megy a viccelődés, hogy a britek Brexit kísérletét ahhoz hasonlítják, mint amikor van egy régi szar kocsid, és azt próbálod felújítani.

A dokumentumfilmet készítő stábnak külön engedélye volt, hogy Verhofstadtot és a vele együtt dolgozó csapatot filmre vegyék a tárgyalások közt zárt ajtók mögött a teljes két éves Brexit periódus alatt. Természetesen, hogy a Brexitnek mizériának mi lesz a vége pontosan, azt senki nem tudja továbbra sem. Annyi biztos, hogy az angliai magyarok és a többi EU-s polgár ingyenesen tud regisztrálni a korlátlan tartózkodási engedély megszerzésére.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után