A „legegyszerűbb trükk”, amivel havonta 15 fontot kaphatsz „ingyen” Nagy-Britanniában 1

Martin Lewis, a közismert pénzmegtakarítási szakértő megosztott egy módszert, amit ő csak a „legegyszerűbb trükknek” nevezett, amellyel a vásárlók havi 15 fontra tehetnek szert ingyen.

A „legegyszerűbb trükk”, amivel havonta 15 fontot kaphatsz „ingyen” Nagy-Britanniában 3

A rendszeres és sokszor hasznos pénzmegtakarítási tippeket nyújtó szakember szerint a vásárlóknak „maximalizálniuk kell a pénzvisszatérítéseiket” a legjobb rendelkezésre álló, ilyen célra használható kártyákkal, hogy ezzel is ellensúlyozzák legalább egy picit a megnövekedett kiadásokat.

Azt mondta: „Messze a legegyszerűbb és legjobb ilyen kártya a Chase debit kártyája. Ez egy alkalmazás, ami egyben 1 százalékos „gyors pénzvisszatérítést” biztosít, egészen havi 15 GBP összegig. Hozzátette, ez „a legjobb választás a tengerentúli kiadások esetében is jelenleg”.

Az American Express Platinum általános hitelkártya is szóba jöhet mint lehetséges megoldás, ha a vásárlók nagyobb összegeket költenek. Az első három hónapban ők öt százalék készpénz-visszatérítést kínálnak, amely utána 1 százalékra csökken vissza, maximum 100 fontos összegig.

„Ha nagy vásárlásokat tervezünk, ezt is használhatjuk, ez is egy jó megoldás.” – mondta Mr. Lewis. A pénzvisszatérítést egy év után fizetik ki egyszerre, amennyiben legalább 3000 GBP-t elköltöttünk ez idő alatt.

Mr. Lewis azt is megemlítette, hogy a cashback-es weboldalak szintén fizetnek a fogyasztónak a megvásárolt árukért. De figyelmeztetett, hogy jobb, ha először megkeressük a megvásárolni kívánt termékeket, és utána ellenőrizzük le, hogy összesen mennyi pénzt kaphatunk vissza az oldalakon keresztül.

A lehetséges további opciók közé tartozik az elköltött pénzünk egy részének visszaszerzése az Airtime Rewards segítségével mobilon keresztül. Ez figyeli bankszámlánkat, és figyelemmel kíséri a kiadásainkat, és bizonyos üzletekben további pénzvisszatérítéseket kaphatunk az app segítségével.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után