A királynő közzétette az Egyesült Királyság lakosságának szánt születésnapi üzenetét, amelyben köszönetet mondott az országnak a Fülöp herceg halála utáni napokban a családja iránti „támogatásért és kedvességekért”.

A királynő szívhez szóló üzenete a 95. születésnapja alkalmából 2

95. születésnapja alkalmából az uralkodó egy szívhez szóló üzenetben mondott köszönetet mindazoknak, akik támogatták vagy részvétüket nyilvánították Fülöp halálát követően, aki április 9-én hunyt el 99 éves korában. A királynő érthetőt okokból még mindig gyászol, épp ezért a születésnapja sincs úgy megünnepelve, mint az máskor lenni szokott.

Erzsébet királynő a következőket üzente mindenkinek a születésnapja alkalmából:

„A ma esedékes 95. születésnapom alkalmából sok kedves üzenetet, jókívánságot kaptam, amit igazán nagyra értékelek. Míg családként nagyon nehéz időszakon megyünk most keresztül, mindannyiunknak nagyon jól esett látni és hallani milyen sokan nyilvánítottak részvétet az Egyesült Királyságban, a Nemzetközösségen belül és a világ többi részén egyaránt.”

A királynő szívhez szóló üzenete a 95. születésnapja alkalmából 3

„Családom és én közösen szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt napokban nekünk nyújtott támogatásért és kedvességért. Mélységesen meghatott bennünket, és továbbra is emlékeztet minket arra, hogy Fülöp egész élete során mennyire rendkívüli hatással volt számtalan emberre.”

Az angol királynő születésnapját már másodszorra zavarta meg a koronavírus járvány, és így a hagyományos eseményeket idén ismét le kellett mondani. Ehelyett úgy tudni, hogy a születésnapja nagy részét szűk családi körben, illetve új kutyáival tölti.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után