Videó készült róla, amint a londoni járókelők tömege együttes erővel menti meg egy elgázolt nő életét. London belvárosában dolgozó alkalmazottak tucatjai rohantak segítséget nyújtani, amikor egy nőt elgázolt egy taxi, és a több, mint egy tonnás jármű alá szorult. A drámai eseményt és a sikeres életmentő mutatványt az egyik épületből videóra is vették.

A videón jól látható, ahogyan a tömeg közös erővel megemeli a londoni taxi elejét, majd hátrébb gurítják azt, így kiszabadítva az elütött nőt a halálos csapdából. Az eset a King William Street-en történt, nem messze Bank station-től. A szemtanúk teljesen felvillanyozódva mesélték, hogy hogyan rohantak ki emberek tucatjai az utcára a környező irodákból és kávézókból, hogy segítsenek a bajba jutott gyalogoson.

„Megláttam a nőt a taxi alatt, és nem hittem a szememnek. Akkor még senki nem jött segíteni. Valami megszólalt bennem, és hirtelen elkezdtem kiabálni, hogy valaki segítsen, mert különben ez a nő meg fog halni. Elkezdtem ordítani a férfiaknak, hogy rohanjanak ide, mert szükség van az erejükre. Az összes bankár és öltönyös fickó az aktatáskáikat eldobálva rohantak, hogy segítsenek leemelni a kocsit a nőről.

Mind egyszerre kezdtük emelni a kocsit. A nő arca már kezdett elkékülni és csak pislogni tudott. Az egyik fickó elkezdett beszélni hozzá és viccelődni vele, hogy tartsa benne a lelket.” – mesélte a 37 éves Laura Fares.

„A nő teste teljesen ki volt tekeredve az egyik irányba, a salátája pedig szanaszét hevert az utcán. Lenyűgöző pillanat volt, ahogy London szívében a sok ismeretlen dolgozó ember egy pillanat alatt összefogott, hogy segítsen.” – magyarázta egy másik szemtanú.

A mentők nagyon hamar a helyszínre értek, és azonnal kórházba szállították a 40-es éveiben járó hölgyet, akit medencetáji és lábsérülésekkel kezeltek. Az állapota stabil, és a hírek szerint azóta haza is engedték.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,200 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/incredible-moment-30-bystanders-lift-taxi-off-woman-trapped-beneath-its-wheels-after-lunchtime-crash-a2472081.html