A 10 legromantikusabb étterem és bár Londonban: hova vidd a párod Valentin nap alkalmából 1

Kedves londoni és angliai magyarok! Akár párotoknak akartok kedveskedni, vagy valami jó kis esti programon töritek a fejeteket, de nem tudjátok, hova kéne menni, itt egy kis segítség! Összegyűjtöttük a kellemes esti romantikázásra legalkalmasabb helyeket, hogy időt spóroljunk nektek, és ötletet adjunk.

Beszéljenek helyettünk a képek, és döntse el mindenki maga, hogy hova menne el a legszívesebben romantikázni.

  1. Bob Bob Ricard

bobbobricard-restaurant-02

Ez az étterem Soho-ban található, a berendezés stílusa egyedi, és gombnyomásra hozzák a pezsgőt. A menün lévő finomságok az orosz és az európai konyha különlegességeit vegyítik.

  1. Scarfes Bar

8f7c73b747a07faa249fe50eff154693

Ennél otthonosabb helyet keresve sem találhatunk az egész városban. Ez a hely Rosewood területén van. Mahagóni bárpult, spéci koktélok és kényelmes kanapék várnak itt ránk.

  1. Clos Maggiore

Clos-Maggiore

Ez a hely már számos alkalommal elnyerte a London legromantikusabb étterme címet. A kép alapján nem kérdéses, hogy miért. Francia ételek, finom borok, kandalló, virágok, mi kell még? A leánykérések szinte heti rendszerességgel történnek itt.

  1. Le Pont De La Tour

Winter_Terrace_003_-1400x933

A Temze partján, a Tower Bridge tövében, gyönyörű kilátással és francia ételekkel ez az étterem is garantáltan jó választás.

  1. Duck & Waffle

v1

Nem kérdés, hogy ez a hely is felkerül a listára, ugyanis ez London legmagasabban lévő étterme, így lélegzetelállítóan gyönyörű a kilátás. 40 emelet magasban kóstolhatjuk meg a brit konyha remekműveit egy ismert mesterszakács receptjei szerint elkészítve. Bármikor mehetünk, ugyanis a nap 24 órájában nyitva áll.

  1. Oxo Tower

oxo-tower-restaurant-bar-and-brasserie-oxo-tower-restaurant-caef15fc552e4107945c292438bd89a7

Ez a hely szintén a Temze partján található. Elegáns és exkluzív. Beszállsz a liftbe, felmész a tetőre, lecsüccsensz és finomabbnál finomabb ételeket töltesz magadba. Kellemes zene szól, gyönyörű a kilátás és életed szerelme ül az asztal másik végén. Ideális! Irány a Bargehouse Street!

  1. Rules

rules-restaurant-rules-restaurant-fcf2ab43013b90ea238ee0c26c3c4b45

Stílusos és filmekbe illően szép. Ráadásul ez az egyébként Covent Garden-ben található étterem a legrégebbi étterem Londonban.

  1. Gordon’s Wine Bar

phot497

Aki szereti a borokat, és nem egy flancos étterembe vágyik, azoknak is van egy jó ötletünk. Habár nyáron nyitva van a kinti rész is, a borospince dizájn emberek sokaságát vonzza le a mélybe.

  1. The Beaufort Bar

the-beaufort-bar-002

Aki odavan a csillivilli, elegánsan berendezett bárokért, annak a fekete és arany színekben pompázó Beaufort Bar egyedülálló élményt fog nyújtani.  A székek, az asztalok, a bárpult, de még az utolsó ajtókilincs is drága, és különleges. Nincs ez másként az itt kapható italokkal sem.

  1. Radio Rooftop Bar

cabecera-gold-radio-roof

Aki szereti a modern, letisztult formavilágot, annak ide legalább egyszer érdemes eljönnie. A panoráma pedig magáért beszél.

Elképesztően sok jó hely van még a városban, ami illene ide, de mi igyekeztünk nektek a legjobbak közül is a legjobbakat kiválasztani. Ha tetszett a lista, oszd meg barátaiddal, hogy ők se maradjanak ki a jóból! Forrás

Megosztás