A 10 legjobb hely, ahol élhetsz Londonban 2016-ban 1

Vauxhall, Bermondsey és Crystal Palace is a tíz legjobb városrész közé tartozik Londonban a legfrissebb elemzés szerint. Hogy melyik a maradék hét, azt lejjebb olvashatjátok.

sun-setting-on-big-ben-london-mike-gorton

Az évente nyilvánosságra hozott friss adatok azt mutatják, hogy London és Nagy-Britannia mely részei a legélhetőbbek. Az átfogó elemzés sok szempontot figyelembe vesz a sorrend felállításánál, mint például a házárak, a bűnözés, munkalehetőségek, vagy az iskolás diákok teljesítménye.

Ezen a hétvégén az ország nyugati fele és London volt terítéken. Olyan környékek, mint Hampstead, Fulham vagy a trendi Islington is bekerültek a legjobb 10 hely közé.

3550-1600x1200

Íme, a legjobb 10 városrész Londonban 2016-ban:

  1. Fitzrovia
  2. Barnes
  3. Bermondsey
  4. Crystal Palace
  5. Fulham
  6. Greenwich
  7. Hampstead
  8. Islington
  9. Kentish Town
  10. Vauxhall

Egy másik lista is készült egyébként, ami egész Nagy-Britannia városai közül emeli ki a 10 legjobbat. Idén országos szinten Winchester városa nyerte el a szigetország legjobb városa címet. Azt is megnézhetitek, hogy életszínvonal szempontjából mik a legjobb helyek a szigetország területén.

A London Bridge szomszédságában található Bermondsey például nemrégiben egy a Shoreditch-hez hasonló felújításon esett át, így nem meglepő, hogy a ráncfelvarrásnak köszönhetően odakerülhetett a legjobb helyek közé.

Crystal Palace pedig Dél-Londonban található meg. Igen felkapott környék lett az utóbbi időben, ugyanis rengetegen, akik az árak rohamos emelkedésével kiszorulnak a belvárosból, ide költöznek át.

Vauxhall a Temze déli partján található, nem messze Westminster-től. Sokan azt mondják róla, hogy az egyik legjobb része a városnak, ahol a minden irányban elterülő végtelen betondzsungelt, barátságosabb vidék váltja fel.

Nos ez volt röviden a végeredmény a britek szerint. Ti hol éltek Londonban, vagy Nagy-Britannia más részein belül? Szerintetek Melyik a legjobb része a fővárosnak és az országnak?

Itt találtok egy másik listát a legrosszabb környékekről, amit érdemes elkerülni.          Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után