9 tévhit az angliai EU-s bevándorlókról, amit most leleplezünk 1

Egy tanulmány nemrégiben rámutatott arra, hogy a más uniós tagállamokból érkező bevándorlók, köztük a magyarok is, egyáltalán nincsenek negatív hatással a brit lakosságra, sem a fizetésükre, sem pedig a közszolgáltatások minőségére.

EU-Referendum

A kutatást a London School of Economics végezte el és nekik köszönhetően most lehull a lepel jó néhány mítoszról, ami „csúf gonosz” EU bevándorlókról terjengett idáig. A mostani tanulmány egy sorozat része, amelynek során számos további érdekes statisztikai adat fog napvilágot látni június 23-ig, amikor is a várva várt népszavazás megtörténik. Ez dönti majd el, hogy Nagy-Britannia marad az EU-ban, vagy „megy Isten hírével” és kiválik az unióból.

A kutatás olyan kulcsfontosságú dolgokra mutatott rá, mint, hogy a brit alkalmazottak fizetése nagyon alacsony mértékű összefüggést mutat a bevándorlók számának változásával. Sokkal inkább befolyásolják olyan gazdasági tényezők, mint a világválság. A tanulmány készítői azt is nyíltan kijelentették, hogy összességében a bevándorlók többet fizetnek be adókban, mint amennyit kivesznek a szolgáltatások és a támogatások használatával. Tulajdonképpen, mi külföldi magyarok és a többi bevándorló is fontos szerepet játszunk a brit államadósság csökkentésében.

Íme, a 9 tévhit, amit megdöntött a kutatás eredménye:

  1. Az EU bevándorlók azért jönnek Nagy-Britanniába, hogy segélyekből éljenek

Valójában kisebb valószínűséggel kérnek támogatást, mint a brit állampolgárok.

  1. Az EU bevándorlók csak szívják a pénzt az államkasszából

Sokkal nagyobb valószínűséggel kreálnak új munkahelyeket, mert a környékbeli boltokban vásárolják a termékeket, szolgáltatásokat, ezáltal újabb és újabb területeken nő a különböző termékekre és szolgáltatásokra a kereslet.

  1. Az EU bevándorlók a felelősek a magas munkanélküliségért

Nem igaz, mert azokon a területek, ahol nagy számú bevándorló él, nem magasabb a munkanélküli britek aránya.

  1. A fizetések csökkenése is az EU bevándorlók hibája

A munkabérek csökkenése nagyon alacsony korrelációt mutat a bevándorlók számával. A fő faktor ami ezt a problémát okozza, a világválság, amit még mindig nem hevert ki az ország teljesen.

  1. Az EU bevándorlók miatt romlik a közszolgáltatások, kórházak, iskolák minősége

A bevándorlók többet fizetnek be adóban az államnak, mint amennyit használnak a közszolgáltatásokból.

  1. Ha a britek az EU-ban maradnak, a menekültek még nagyobb tömegekben fogják ellepni az országot

Azoknak a menekülteknek, akik más EU tagállamokban élnek, mint pl Németország, nincs joguk belépni Nagy-Britannia területére.

  1. Az EU bevándorlók tanulatlanok és iskolázatlanok

Hatalmas tévedés ugyanis az átlagos EU-s bevándorló Angliában, magasabb iskolai végzettséggel rendelkezik, mint egy átlagos brit felnőtt.

  1. Az EU bevándorlók miatt több a bűnözés Nagy-Britanniában

Nincs semmiféle bizonyíték arra vonatkozóan, hogy egy adott területen, ahol nőtt a bűnözési ráta, a bevándorló lakosság lenne érte a felelős.

  1. Az EU-ból való kilépés megállítaná a bevándorlást

Bármilyen állam, ami hozzáférést kap az EU piacához, köteles szabad munkaerő áramlást biztosítani a saját országa területére is, függetlenül attól, hogy EU tagállam vagy sem. Mivel pedig egy esetleges kilépés után a britek biztosan akarnának kereskedni az EU-val, ugyanúgy jöhetnének és mehetnének a bevándorlók, mint eddig.

A teljes tanulmányt itt találjátok meg.        Forrás: http://www.independent.co.uk/

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után