Egy Dél-Londonban található, mindössze 3 méter széles házat csillagászati, £800,000-os összegért kínál a gazdája. Valami tényleg nincs rendben ebben a városban. Megmutatjuk, máshol ennyi pénzért mit tudunk venni.

haz 3

Az East Dulwich területén található otthon mindössze 37 négyzetméter alapterületű, az emeletet is beleszámolva is alig 74, ami kertes, emeletes háznak igencsak pici, főleg, hogy mindössze 3 méter széles. Az érte kért majd egymillió fontos ár pedig teljességgel indokolatlan.

A kétágyas ingatlan a Barry road-on található, modern konyhával és alakjából fakadóan rendhagyó elrendezéssel. Az interneten „egyedi két hálós házként” reklámozzák, pedig valójában csak egy nagyobb házból levágott darab, amiből egy külön ingatlant csináltak.

haz 4

Nem ez az első alkalom, hogy pofátlan árakat kérnek el a tulajdonosok indokolatlanul kicsi helyekért. Volt olyan, aki a nappaliba berakott egy fa tákolmányt és kiadta szobának! No comment! Chelsea területén meg egy garázst hirdetnek £180,000-ért (bár ott már szinte semmilyen számon nem kellene meglepődni, hisz London egyik legdrágább része).

Itt van néhány példa arra, hogy amennyiben nem ragaszkodunk a fővároshoz, milyen ingatlanokat vehetünk £800,000-ért Nagy-Britanniában. Van közte 13 hálószobás villa Cornwall területén, saját medencével és tengerre nyíló kilátással.

haz 2

Vagy Wales területén tudunk belőle vásárolni egy 8 hektáros földet amin van egy 5 hálószobás ház.

haz 5

A házak átlagos ára Londonban elérte az £537,000-os értéket, ami elképesztően magas, és több, mint duplája az ország nagy részéhez képest. Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára