oltási útlevél koronavírus Nagy-Britannia

A COVID -ban elhunytak száma 207 -re emelkedett az elmúlt 24 óra folyamán, így az elmúlt közel hat hónap leghalálosabb napja volt a szerdai nap. Utoljára március elején volt ennyi halálos áldozata a koronavírusnak. Reméljük, hogy nem a sokak által emlegetett őszi hullám előszelei ezek…

oltási útlevél koronavírus Nagy-Britannia

Utoljára március 9-én volt több halottja a koronavírusnak 1 nap leforgása alatt. Akkor 231 a járvánnyal összefüggésbe hozható halálesetet regisztráltak. Szerdán így az Egyesült Királyságban a koronavírus miatt elhunytak száma összesen 132 742 főre emelkedett.

A brit Nemzeti Statisztikai Hivatal által közzétett külön adatok ezzel szemben azt mutatják, hogy még ennél is több, durván 157 000 halálesetet regisztráltak már az Egyesült Királyságban, ahol a Covid-19 említésre került a halotti anyakönyvi kivonaton.

A kormány által közzétett legfrissebb statisztikákból az is kiderült, hogy az Egyesült Királyság területén a legutóbbi 24 órában nem kevesebb, mint 35 693 új fertőzöttet regisztráltak.

Az oltási program eközben sikeresen halad tovább előre a szigetország területén, és mostanra több, mint 90 millió oltás került beadásra. Ezek közül durván 48.1 millió volt első, míg 42.9 millió volt második adag vakcina.

Mindeközben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egy új koronavírus -törzset helyezett megfigyelés alá, ami a Mu nevet kapta. A Mu -t vagy más néven a B.1.621 -et először Kolumbiában azonosították, és főként Dél -Amerikában és Európában regisztráltak ilyen eseteket.

Nicola Sturgeon pedig nemrégiben bejelentette, hogy bevezethetik az oltási útleveleket Skóciában az éjszakai klubokba és nagyobb szabású rendezvényekre való bejutáshoz. Az első miniszter azt nyilatkozta, hogy az oltási tanúsítványra a több mint 500 ülőhelyes beltéri élő eseményeken, a több mint 4000 ülőhelyes szabadtéri rendezvényeken és minden olyan eseményen, ahol több mint 10 000 résztvevő van, lesz majd szükség – ha ezt a parlament jóváhagyja.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után