6 hónap után végre először volt olyan nap, hogy 0 áldozata volt a járványnak Londonban 1

A kormány hivatalos adatai szerint vasárnap Londonban durván fél év után először regisztráltak nulla Covid-19 áldozatot egy adott nap során.

6 hónap után végre először volt olyan nap, hogy 0 áldozata volt a járványnak Londonban 3

Az egész Egyesült Királyság területén összesen 19 koronavírusos halálesetet regisztráltak ugyanezen a napon. További jó hír, hogy eközben mostanra több mint 30 millió embert oltottak már be a betegség ellen. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság egész területén működő NHS és a háziorvosok erőfeszítéseinek köszönhetően mostanra a teljes felnőtt lakosság több mint fele megkapta legalább az első adag vakcinát.

Ez tehát az első alkalom szeptember 14., vagyis a második hullám legeleje óta, hogy a brit fővárosban nulla halálesetről kell beszámolni.

A legfrissebb statisztikai adatok azt mutatják, hogy a halálozás hét napos átlaga a fővárosban jelenleg 2,7 fő/nap, szemben a január 16-i 196-tal. Londonban a járvány kezdete óta 15 413 megerősített Covid-hez köthető haláleset történt, míg az ország teljes területére vetítve ez a szám jelenleg 126 592.

Ezek a friss adatok alig órákkal azelőtt lettek közzétéve, hogy az ország a lockdownból kivezető ütemterv második szakaszába lépett. Hétfőtől ugyanis enyhülnek a korlátozások, aminek a részleteit itt találod. Többek közt az otthon maradásra vonatkozó felszólítás is eltörlésre került, bár a kormány továbbra is azt tanácsolja, hogy aki teheti még dolgozzon otthonról.

Az egész országban újra lehetőség nyílik mostantól a közös sporttevékenységekre, ki lehet menni a szabadba focizni, teniszezni, krikettezni, vagy akár úszni is. Boris Johnson miniszterelnök ugyanakkor továbbra is arra kérte az embereket, hogy maradjanak éberek a korlátozások fokozatos feloldása során is, kihangsúlyozva, hogy a járvány még nem ért véget.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után