53 éve nem volt ilyen meleg Angliában márciusban 1

Az Egyesült Királyságban 53 éve nem mértek ilyen magas hőmérsékletet március folyamán, kedden ugyanis a hőmérő higanyszála 24 ° C fölé emelkedett – írja a Met Office.

53 éve nem volt ilyen meleg Angliában márciusban 3

A London központjában lévő St James ’Park területén a hőmérséklet délután közepére 24,2 ° C-ra emelkedett, ami alig marad csak el az Egyesült Királyság eddigi legmagasabb márciusi hőmérsékletétől, ami 25,6 ° C volt és még 1968-ban jegyezték fel Cambridge-ben. A Met Office fel is hívta erre a figyelmet a twitter oldalán, mondván, hogy a hónap végéhez közeledve kivételesen meleg időjárási körülményekre lehet számítani.

Az előrejelzések szerint a hőmérséklet szerdán ismét 24 ° C környékén lesz London egyes részein, de a rendőrség már felszólította az ország egész területén tengerpartokra és parkokba készülő embereket, hogy tartsák magukat a koronavírus korlátozásokhoz, mert a járványnak még nincs vége.

Bár a hőmérséklet a fővárosban és annak környékén a legmagasabb, a szigetország teljes déli felén majdnem ugyanennyire jó az idő. A legtöbb helyen 19-22 C körüli a hőmérséklet.

„Az Egyesült Királyságban néhány napig kifejezetten meleg időjárás várható március utolsó napjaiban, szerdán maximum 24 ° C lesz Anglia déli és keleti részén. Anglia és Wales szerte is sok napsütés lesz, Skócia egyes részein azonban a következő néhány napban tartós esőzés várható.” – nyilatkozta Steve Ramsdale, vezető meteorológus.

A körülmények csütörtökön változni kezdenek majd, mivel hűvösebb légtömegek érkeznek északkelet felől. A napi csúcshőmérsékletek  15C környékére esenek majd vissza a legtöbb helyen, majd péntekre tovább hűl a levegő, különösen a keleti part mentén.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után