6 embert meglőttek, és egy alig 13 éves gyereket megkéseltek Londonban 1

Lövöldözés és késelés is volt sajnos a hétvége folyamán a brit fővárosban, a rendőrségnek a város több, különböző pontján is nagy erőkkel kellett kivonulnia, hogy rendet tegyenek.

6 embert meglőttek, és egy alig 13 éves gyereket megkéseltek Londonban 3

Vizsgálatot indítottak két különböző késes incidens miatt is, amelyek közül az egyiket lövöldözés is követett. A London Eye mellett ráadásul komolyabb rendbontás alakult ki, ezért oda igen nagyszámú rendőrt kellett kivezényelni.

Az első támadás az este folyamán Putney területén történt. Ott a mentőket egy alig 13 esztendős gyerekhez kellett kihívni, akit megkéseltek. A gyereket a Cortis útról vitték be a legközelebbi kórházba, és várhatóan teljesen fel fog épülni a sérüléseiből. Az incidens után nem sokkal el is fogták a feltételezett elkövetőt, aki jelenleg is őrizetben van.

6 embert meglőttek, és egy alig 13 éves gyereket megkéseltek Londonban 4

A rendőrséget később London központjába riasztották egy másik helyszínhez, ahol a Temze déli partján egy nagyobb csoport gyűlt össze. Itt a Rohamrendőrségre és egy helikopterre is szükség volt a tömeg szétoszlatásához, akik üvegeket és más tárgyakat dobáltak a rendőrökre. A rendőrség közleménye szerint a rendőrök 21 óra körül megpróbálták „feloszlatni a tömeget” a Jubilee Gardens térségében zajló illegális összejövetelen, de a főleg fiatalokból álló csoport rövid időn belül „ellenségessé” vált.

6 embert meglőttek, és egy alig 13 éves gyereket megkéseltek Londonban 5

Az incidens során egyetlen tiszt sem sérült meg, és egy személyt tartóztattak le erőszakos viselkedés miatt. Aztán vasárnap hajnalban a rendőröket ismét riasztották egy újabb esethez Brixtonban, ahol egy férfi az életéért küzdött. A 32 éves férfi kritikus állapotban van a kórházban, miután leszúrták és lábon is lőtték.

Öt másik ember – három férfi és két nő – szintén orvosi ellátásra szorult a helyszínen, ugyanis őket is lábon lőtték. A támadót a rendőrségnek még nem sikerült kézre keríteni, ezért arra kértek minden szemtanút, hogy ha bármilyen hasznos információval rendelkeznek a történtek kapcsán, azonnal vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után