rablás apple

5 millió font (több, mint 2 milliárd forint) értékben loptak el Apple termékeket egy Northamptonshire-i teherautóból egy mérhetetlenül pimasz és merész autópálya melletti rablás során.

5 millió Font (2 milliárd Ft) értékben raboltak el Apple termékeket az autópálya szélén Angliában 1

A teherautó sofőrjét és a vele levő biztonsági őrt megkötözték az elkövetők az M1-es autópálya szélén lefolytatott rablás során. Az incidens alig pár napja, előző kedden november 10-én este 8 óra előtt nem sokkal zajlott le – közölte a rendőrség a mai napon.

A járművel a Crickben levő Eldon Close-ba hajtottak, ahol a rablók annak tele levő pótkocsiját egy már ott várakozó másik teherautó után csatolták. Ezután fogták magukat, és mint aki jól végezte dolgát, elhajtottak, és a helyszínen hagyták a teherautó-sofőrt és a biztonsági őrt.

5 millió Font (2 milliárd Ft) értékben raboltak el Apple termékeket az autópálya szélén Angliában 2
google maps kép a rablás helyszínéről

A teherautót, amivel a rablók elmenekültek később a megye határán találták meg a Warwickshire-i Lutterworth-ben. Minden bizonnyal oda megérkezve az elkövetők az Apple termékekből álló igen nagy rakományt átpakolták egy harmadik járműbe, és azzal hajtottak tovább.

A Northamptonshire-i rendőrség azt nyilatkozta, hogy szeretnének beszélni mindenkivel, aki az említett este során 19.45 és 20 óra között látott az M1-es autópálya 18-as számú felhajtójánál olyan járműveket, amelyek valószínűleg a rablással voltak összefüggésbe hozhatók.

Emellett azt is kiemelték, hogy bárki olyan is vegye fel velük bátran a kapcsolatot, akinek esetleg szokatlan körülmények között kínálnak vagy kínáltak eladásra Apple termékeket, vagy aki ismer valakit, aki gyanúsan olcsó áron értékesít ilyen termékeket. Aki rendelkezik bármilyen hasznos információval, vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel a 101-es telefonszámon a 20000595599 hivatkozási szám feltüntetésével.      Forrás

Megosztás