5 ember kórházban, miután vasúti híd tépte le a londoni busz teljes tetejét 1

A legfrissebb információk szerint több, mint 20 utas sérült meg azon a buszjáraton, ami egy vasúti hídnak csapódott London északi felén, Tottenhamben, ahol mi, angliai magyarok is igen szép számban előfordulunk.

bus1

A tűzoltók, a mentők és a rendőrség járművei perceken belül ellepték a környéket a St Loy’s Road-nál, Tottenham városrész területén a hajnali órákban, nemsokkal 4 után. A tipikus piros londoni emeletes busz egy híd alatt próbált áthajtani, ahol nem fért át, és az ütközés következtében a jármű teljes teteje leszakadt.

A kiérkező mentőalakulatoknak ráadásul még a busz emeletének egy részét is szét kellett szabdalni egy helyen, ugyanis három utas az emeleti részen beszorult a roncsok közé. A mentőknek a buszon utazók közül 5 embert kórházba kellett szállítaniuk, de a mentőszolgálat közleménye szerint egyikük állapota sem életveszélyes.

buscrash2

Összesen az 5 elszállított sérültön kívül további 21 utast kellett ellátniuk a mentősöknek a helyszínen. Közülük szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja.

„Két tűzoltóautó és összesen 15 tűzoltó érkezett a helyszínre a beérkező riasztást követően, Tottenhambe a St Loy’s Road-hoz, ahol egy busz ütközött össze a vasút híddal. Az embereink segítettek kiszabadítani 3 csapdába esett embert a jármű emeleti, felső részéből, mivel az ütközés következtében a rocncsok közé szorultak.” – magyarázta a tűzoltóság szóvivője.

„Összesen öt utas szorult kórházi ápolásra és a londoni mentőszolgálat további 21 embert ápolt a helyszínen kisebb sérülésekkel. A riasztás hozzánk 4:05-kor futott be, és az incidenst 5:44-re megoldottuk és a problémát elhárítottuk.”

Az értesülések szerint ez nem egy menetrend szerinti járat volt, ezért látható a busz száma helyén a Private felirat. A járat, a Vault London által szervezett partibuszok egyike volt, feltehetőleg tele jó hangulatban lévő emberekkel.

cvwg_cwwaae1icu

Nem ez az első eset, hogy a buszvezető nem tudja, hogy merre nem szabad tekerni a kormányt, ami viszont érthetetlen, hogy miért próbálnak meg mégis átmenni alatta, ha látják hogy necces, vagy nem tudják, hogy biztosan átfér-e. Furcsa…

Ha már buszoknál tartunk, ismerjétek meg a Londonban pár hete bevezetett újfajta buszjegyet, vagy ha tetszenek a londoni hasonló buszos sztorik, itt egy másik busz, ami egy boltba nézett be, itt meg egy másik alkalom, amikor a busz irányíthatatlanná vált.   Forrás: standard

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után