440 Forint 1 GBP: Most érdemes váltani, vagy haza utalni 1

Történelmi magasságokban van a forint az angol fonthoz képes, illetve mélységekben, de valójában mindegy, hogy mondjuk, mert a lényeg, hogy nagyon jó az átváltási arány azoknak, akik a kint megkeresett pénzük egy részét forintra akarják váltani.

arfolyam

Számos oka lehet, hogy miért akar valaki GBP-t forintra váltani:

  • Jön, a Karácsony, és haza akarunk menni a családhoz
  • Rokonoknak akarunk pénzt utalni
  • Hiteleink törlesztő részleteit kell fizetni
  • Az ajándékokat otthon akarjuk megvenni
  • Otthoni megtakarításunk van, vagy csak az otthoni számlára szeretnénk valamennyit átutalni

Bármelyik is legyen, most Fontonként 440 forintot kapunk, ha váltunk, amire nem túl sokszor volt idáig példa a történelem során. Pár hónapja már volt ilyen magasan, azonban onnan vissza is esett 415 forint környékére, most viszont újra 440 környékén van. 2015 előtt az elmúlt 10 évben a közelében sem volt ennek az összegnek a forint. Egy éve ilyenkor 380 körül volt, ami azt jelenti, hogy 500 GBP átváltása esetén az egy évvel ezelőtti árfolyamhoz képest, ha most váltunk, 30,000 forinttal többet fogunk kapni.

Hogy tudunk gyorsan, és a legjobb áron váltva pénzt küldeni haza?

A Transferwise használata végtelenül egyszerű, gyors, és érthető, ráadásul a váltási árfolyam hihetetlen jó, a költségek pedig a lehető legalacsonyabbak. £200-os összegig az utalásunk költsége mindössze £1, afölött pedig az utalt összeg 0.5%-a, és semilyen rejtett, sunyi költség nincs. A magyar Forinton túl használható Euro, angol Font, svájci Frank, lengyel Zloty, török Líra, román Leu, bulgár Lev, grúz Lari, dán, svéd, cseh és norvég korona, indiai rúpia, USA, ausztrál, szingapúri, hongkongi és újzélandi Dollár esetén.

A használata végtelenül egyszerű:

1. Regisztrálj, hozd létre a profilodat, majd add meg, hogy kinek mennyit akarsz utalni! (Ez a saját otthoni számlád is lehet).

2. Töltsd fel a pénzedet! (A TransferWise teljes értékű Financial Conduct Authority jogosítványokkal rendelkezik, úgyhogy a pénzed biztonságban van, REF 571669). Az átutalás díja 200 Font alatt 1 Font, fölötte pedig 0,5%.

3. Az átutalásról Te is és a kedvezményezett is értesítést kaptok.

Itt tudtok regisztrálni, ami szintén gyors és egyszerű folyamat.

  • Csatlakozz Facebookon a HuNglia csoporthoz (12,300 tag), és a hivatalos oldalunkhoz (15,700 tag).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, hasznos, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után