4 kisgyerek bent égett egy hatalmas lakástűzben Közép-Angliában 1

Négy gyermek veszett oda egy borzasztó tragédia során, amikor is egy lakóház kigyulladt Birmingham városától nem messze, Stafford területén, Anglia középső részén. Szerencsére voltak mások, akiknek sikerült élve kijutni, azonban többen kórházban vannak.

4 kisgyerek bent égett egy hatalmas lakástűzben Közép-Angliában 3

A hivatalos beszámolók alapján két felnőttnek és egy ötödik gyereknek sikerült még időben kimenekülnie a lángoló épületből. A rendőrségét és a mentőket is azonnal értesítették, amikor az ingatlan kigyulladt, és ezt mások is észrevették. A borzasztó incidens kedd hajnalban történt, nem sokkal fél 3 után, az éjszaka közepén.

A hatóságok gyorsan kiérkeztek a Highfields területén levő épülethez, ami a Sycamore Lane-en található. A Staffordshire-i rendőrség jelentése szerint a túlélők sérülései szerencsére nem életveszélyesek, azonban kórházi ellátásra szorulnak. A tűzoltók és a rendőrök közösen vizsgálják át a helyszínt, ugyanis nyomozás indult, hogy kiderítsék, mi okozhatta a tüzet.

4 kisgyerek bent égett egy hatalmas lakástűzben Közép-Angliában 4

„Amikor a helyszínre érkeztünk, egy igen komoly lakástűz fogadott bennünket. Az oltás már megkezdődött, és három személy, két felnőtt és egy gyerek volt a ház előtt, akik sikeresen ki tudtak menekülni nem sokkal azelőtt, hogy mi megérkeztünk. Mind a három személyt megvizsgáltuk a helyszínen és elláttuk a sérüléseiket, amik nem voltak életveszélyesek. Ezt követően mindhármójukat egy közeli kórvázba vittük. Sajnos a tűz eloltása után az épület átvizsgálása során négy kiskorú személyt is találtunk, akiket a helyszínen halottnak nyilvánítottunk.”

4 kisgyerek bent égett egy hatalmas lakástűzben Közép-Angliában 5

A helyi mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy sajnálatos módon négy gyermek is életét veszítette az égő házban, és csak két felnőttnek és egy gyereknek sikerült időben elhagynia a lángoló épületet. „Mélyen együtt érzünk a családdal ezekben a nehéz pillanatokban és őszinte részvétünk. A család egyes tagjaihoz szakértőket hívtunk, hogy segítsenek feldolgozni a történteket.” – nyilatkozta.     Forrás

Megosztás