Amikor nem vagy jóban a szomszéddal Angliában: tarol a neten az idegbeteg, deszkákkal csatázó trió 1

Két szomszédot sikerült videóra vennie egy harmadik személynek egy közeli épületből, amint épen vadállatok módjára fa deszkákkal csépelik és hajigálják egymást. A videót el is nevezte az internetes közösség „deszka háborúnak”.

Amikor nem vagy jóban a szomszéddal Angliában: tarol a neten az idegbeteg, deszkákkal csatázó trió 3

A felvétel, ami futótűzként terjed az interneten, és mostanra több, mint 8 millióan látták, valahol Angliában került rögzítésre. A környéken lakók imádhatták, hogy reggel erre kell kelniük, az incidens ugyanis nem sokkal reggel 8 után történt, január 26-án. Legalább néhány szemtanúnak volt némi izgalom a reggeli kávé mellé, és egy jó sztori a munkahelyen…

Az eseményt a telefonja segítségével Taran Stokoe rögzítette a nagyszülei házából. A felvételen látható két „kimért úriembert” egy jó magas kerítés választja el egymástól, és az ugyan nem derül ki, hogy min veszhettek össze, de az határozottan látszik, hogy vérre megy a dolog.

Teljes erőből próbálják egymást hol agyoncsapni, hol ledobni ember hosszúságú deszkákkal, ami inkább kevesebb, mint több sikerrel jön nekik össze, ugyanakkor nagyon „lelkesnek” tűnnek. Időközben megérkezik egy nő is az egyik oldalon, aki békíteni próbálja őket, hogy hagyják végre abba a reggeli tornát, azonban amikor visszamegy a házba, és az egyik deszka a feje mellett csattan, ő is úgy dönt hogy inkább beszállna… méghozzá egy seprűvel.

A kialakult káoszt mindeközben egy nő kómatikus nyugalommal figyeli a fenti ablakból. Ezt persze a legtöbben a videó első megtekintésekor észre se veszik, mert olyan mozdulatlan, és olyan jól álcázta magát mint egy kaméleon.

A seprű és a deszkák tovább repkednek, míg a jobb oldali fél egy végső deszkát útjára nem indít, majd gyorsan bemenekül a házba, mint aki jól végezte dolgát. Erre a másik fél olyan ideges lesz, hogy még egy deszkát útnak indít, amivel pechére sikerül szanaszét zúznia a saját ereszcsatornáját.

Rengeteg vicces komment érkezett a videó kapcsán, volt aki például ezt írta twitteren: „A reggeli deszkahajigálás arra jó, hogy a szomszédok így fejezhetik ki szeretetüket a környezetükben lakók iránt. Tűzifát dobálnak át egymásnak, hogy a téli hidegben mindenki melegen tarthassa vele saját otthonát.”

„Nagy szeretetről árulkodik, hogy a végén azért egy párat kedvesen visszadob abból, amit kapott…” – írta egy másik kommentelő.

„Hát azt kell hogy mondjam, hogy nem teljesen egyértelmű, de egy hajszállal a jobb oldali fickó nyert. Kiválóan céloz meg kell hagyni.”      Forrás

Megosztás