3 brit ex-elit alakulatos katona is életét veszthette az oroszok elleni harcokban egy bombatámadás során 1

Félő, hogy a brit különleges erők három katonája is életét vesztette, egy a lengyel határ közelében lévő katonai támaszpont elleni bombatámadás során.

3 brit ex-elit alakulatos katona is életét veszthette az oroszok elleni harcokban egy bombatámadás során 3

A három férfi állítólag azonnal életét vesztette a javorivi bázison történt robbanásban –egy nem hivatalos forrás állítása szerint. Ukrán hírforrások szerint a támadásban 35 ember halt meg, 134-en pedig megsebesültek, de az újabb jelentések szerint a halálos áldozatok száma megközelítheti a 100-at is.

A vasárnapi nyugat-ukrajnai támadás veszélyesen közel hozta a háborút a NATO keleti határvonalaihoz. A Javoriv melletti Nemzetközi Békefenntartó és Biztonsági Központot egyébként régóta használják ukrán katonák kiképzésére, gyakran az Egyesült Államokból és más NATO-tagországokból származó oktatók segítségével.

3 brit ex-elit alakulatos katona is életét veszthette az oroszok elleni harcokban egy bombatámadás során 4

Az egyelőre nem ismert, hogy az állítólagos áldozatok a különleges erők melyik részében szolgáltak. Az ismeretlen forrás a The Mirrornak azt mondta:

“Sokkal többen haltak meg a helyszínen, mint azt állítják, és még mindig kerülnek elő a romok alól újabb holttestek. Ez rendkívül kényes téma, mivel úgy tudni, hogy Ukrajnában nincs szolgálatot teljesítő brit katonai alakulat, mert az politikailag rendkívül ellentmondásos helyzetet teremtene.”

A brit védelmi minisztérium megerősítette, hogy a tegnapi robbantásokban hivatalosan szolgálatot teljesítő katona nem halt vagy sérült meg. A brit külügyminisztérium sürgős vizsgálatot indított az eset kapcsán. Más források ezt követően azt mondták, hogy nem tudnak brit áldozatokról… A Metro.co.uk felvette a kapcsolatot a Külügyminisztériummal további információért.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után