£215-os számlát csináltak egy angliai pubban, majd úgy tettek, mintha cigizni mennének és elmenekültek a helyszínről 1

Videóra vették, ahogy egy család fizetés helyett inkább úgy dönt, hogy angolosan távozik egy pubból Angliában, de persze mindezt csak azt követően, hogy egy laza 215 fontos számlát sikerült összehozniuk.

£215-os számlát csináltak egy angliai pubban, majd úgy tettek, mintha cigizni mennének és elmenekültek a helyszínről 3

A Cornwall területén levő Penzance közelében található Fisherman’s Arms nevű „gasztropub” CCTV felvételeket osztott meg két férfiról és két nőről, akik az alkalmazottak elmondása alapján fizetés nélkül távoznak. A pub azt állítja, hogy a szégyentelen csapat nem kevesebb, mint három órát töltött a helyen, három fogást ettek és jó pár koktélt elfogyasztottak.

Lucy, az étterem menedzsere ezt mondta a MailOnline-nak: „14 éve dolgozom ebben az iparágban, és ez még soha nem fordult elő velem. Ez elég kiábrándító és elszomorító – mindössze hét hónapja nyitottunk meg. Miközben ketten a bár személyzetével beszélgettek, ketten kimentek, és nem jöttek vissza. A második két személy azt mondta, hogy kimennek egy cigit elszívni, és ezt követően szépen mindannyian felszívódtak.”

„Megnézték a számlát. Azt mondták, elszívnak egy cigit, amíg a párjukra várnak, aztán jönnek és kifizetik. Először a két nő lépett le, majd a két srác.”

A devoni és a cornwalli rendőrség azt mondta: „A rendőrségnek tudomása van egy incidensről, amelyben az elmondások szerint egy csoport június 18-án, vasárnap késő délután a számlája kifizetése nélkül hagyta el a The Fisherman’s Arms-t Newlynben. A vizsgálat már folyik az ügyben. Kérjük, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, amely segítheti a rendőrséget a nyomozásban, hívja a 101-et.”

A felvételeknek a közösségi médiában való közzététele után a pub számtalan támogató üzenetet kapott a lakosság tagjaitól. Eközben egy essexi étteremtulajdonos pedig jelezte, hogy ugyanaz a csoport az ő éttermét is fizetés nélkül hagyta ott, miután egy több, mint 182 fontos számlát sikerült felhalmozniuk.

Az 50 éves Karim Ullah azt mondta, hogy felismert két embert a cornwalli pub által közzétett felvételről, és azt mondta, hogy ott sem fizették ki a számlájukat, miután április 29-én az essexi Stanstead Mountfitchetben lévő Brohmon éttermében fogyasztottak, méghozzá ott sem keveset. Azt mondta, csak úgy mint a cornwalli pubban, a csoport ott is azt hazudta az alkalmazottaknak, hogy mindjárt fizetnek, csak kimennek cigizni.

£215-os számlát csináltak egy angliai pubban, majd úgy tettek, mintha cigizni mennének és elmenekültek a helyszínről 4

„Amint megláttam a képeket, tudtam, hogy ugyanazok az emberek, akik az én éttermemből is leléptek.” – mondta Ullah a MailOnline-nak.

„Soha nem felejtem el őket, különösen a bozontos szakállú férfit, akivel beszéltem, és a farmerdzsekis nőt. Nyilvánvalóan ugyanaz a stratégiájuk. Kimennek egy cigire, aztán nem jönnek vissza. Ennyi történt, és 182,15 fontos számlát hagytak ott kifizetetlenül, ami elég tetemes összeg egy olyan kis étterem számára, mint a miénk.”

A CCTV felvételek ellenére a rendőrség közölte Ullah úrral, hogy nem tesznek további lépéseket.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után