15 éves fiút szúrtak le egy vásárlókkal teli üzletben Karácsony másnapján Londonban 1

Egy tinédzsert mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, miután a londoni Hackney területén egy sportbolt kellős közepén késelték meg, a rémült vásárlók szeme láttára. Ráadásul mindez a szeretet ünnepén történt!

marestreet2612a

Az áldozatot, aki alig múlt 15 éves, a JD Sports egyik üzletében késelték meg a Mare Street-en, Hackney-ben hétfőn délután. Az esetet még szomorúbbá teszi, hogy már a Karácsony szent ünnepe sem mentes az ilyen bűncselekményektől.

A rendőrség és néhány vásárló és egyben szemtanú által készített felvételeken vérfoltok láthatók több helyen is az üzletben. Ezeket jobbnak láttuk többek közt az ünnepekre való tekintettel teljes mértékben mellőzni. A támadás után a szemtanúk elmondása szerint többen is odarohantak segíteni a fiúnak.

A bolti alkalmazottak papír törlőkendőket használtak a vérzés csillapítására, egy másik férfi pedig a seb környékére helyezett nyomást, így lassítva a vérzést a mentők megérkeztéig. Jópár ember segédkezet a srác életéért való küzdelemben.

marestreet2612b-0

A rendőrséget nem sokkal fél három után riasztották az esethez. Rövid időn belül ők is és a mentők is a helyszínen voltak, és miután stabilizálták a tinédzser állapotát, gyorsan egy közeli, kelet-londoni kórházba szállították. A rendőrség egyelőre várja a legfrissebb jelentést a kórháztól, de amit tudunk, az az, hogy az állapota stabil, és bár a sérülései súlyosak, nincs életveszélyben.

A késelés pont az év egyik legforgalmasabb napján történt, így rengeteg embernek kellett közelről végig néznie az esetet, mivel december 26. az ún. boxing day, vagy nálunk a karácsony másnapja. Ilyenkor pedig a szigetországba rengetegen mennek vásárolni a nagy leárazások miatt, és persze kicserélni az ajándékokat, amik nem arattak olyan nagy sikert.

„Amikor a járőreink a helyszínre értek, egy fiatal férfit találtak, akinek több szúrt, kés által okozott seb volt a testén. Az áldozatot kórházba szállították és jelenleg várjuk a legfrissebb infókat az állapotáról.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

Egyelőre az ügyben letartóztatás még nem történt, a tettest még keresi a rendőrség. Akárki, aki hallott, vagy látott valamit ami segíthet a nyomozásban, hívja a rendőrséget.            Forrás: standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után