15 éves fiút késeltek halálra Angliában miközben az anyukáját próbálta megmenteni 1

Rengetegen nyilvánították részvétüket az áldozat családjának, miután egy tinédzser fiú életét vesztette a támadás során, miközben az édesanyját próbálta védelmezni a késes támadótól.

15 éves fiút késeltek halálra Angliában miközben az anyukáját próbálta megmenteni 3

Jakub Szymanskot sokan „hősnek” nevezték, aki „a családjáért folytatott harcban” halt meg egy manchesteri házban elkövetett kegyetlen támadás következtében. Csütörtökön este 21:30 körül érkeztek ki a mentők a helyszínre ahol az áldozat sebeit ellátták, majd azonnal kórházba szállították, ahol már sajnos nem tudták megmenteni az életét és egy órával később belehalt a sérüléseibe.

A srác Anyja, Katarzyna Bastek szintén súlyosan megsérült a támadásban, de szerencsére mostanra már stabil állapotban van az egyik közeli kórházban. Tegnap este a kenti rendőrség letartóztatott egy 44 éves férfit, akit a gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak – nagyjából 250 mérföldre a támadás helyszínétől.

Jakub előtt tisztelegve az egyik barátja a Manchester Evening Newsnak ezt mondta: „Teljesen egyértelmű, hogy ő egy igazi hős. Itt mindenki arról ismerte őt, hogy mennyire kedves és tisztelettudó.”

„Csendes volt, de egy igazi védelmező típus. Harcolt a családjáért. Csodálatos ember volt, egy hős, és úgy is kell emlékezni rá.”

15 éves fiút késeltek halálra Angliában miközben az anyukáját próbálta megmenteni 4

Alicia Smith nyomozó, főfelügyelő a következőket mondta: „Ez a támadás nagyon megijesztette a helyi közösséget, és egy egész családot kényszerített abba a helyzetbe, hogy egy ilyen pusztító eseményt kelljen feldolgozniuk. Egy tinédzser fiú, aki előtt még ott állt az egész élet, tragikus körülmények közt életét vesztette, és nem csak az édesanyja gyászol fia elvesztése miatt, de ő maga is lábadozik a történtek után.”

„Részvétünk a családnak, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiderítsük, mi is történt pontosan csütörtök este. A nyomozók éjjel-nappal dolgoznak, mióta először jelentették nekünk ezt az esetet, és most letartóztattuk egy személyt a támadás kapcsán, ami óriási előrelépés a család számára, hogy válaszokat kapjanak arra, miért történt ez a szörnyű tragédia.”

“A nyomozás továbbra is folyamatban van, és szeretnénk beszélni mindenkivel, aki információval rendelkezik az esetről, vagy aki látott vagy halott valamit.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után