14 éves gyerek gyújtott fel egy emeletes buszt Angliában 1

Letartóztattak egy tinédzser fiút gyújtogatás alapos gyanújával, miután kigyulladt és teljesen kiégett egy emeletes busz Angliában.

14 éves gyerek gyújtott fel egy emeletes buszt Angliában 3

A busz a Burnley-ban található buszpályaudvaron, a Croft Streeten gyulladt ki hétfőn 23 óra körül. Egészen elképesztő képek és videók készültek arról, ahogy a buszt szépen fokozatosan elnyelik a hatalmas lángok, miközben ezzel párhuzamosan a tűz teljesen bevilágítja a sötét buszpályaudvart, és fekete füst szállt fel a magasba.

14 éves gyerek gyújtott fel egy emeletes buszt Angliában 4

A Lancashire Fire and Rescue öt tűzoltóautója és további más egységek is a helyszínre siettek a tűzről érkező bejelentéseket követően, és közel három órába telt a tűz teljes eloltása.

A tűzben a busz szinte teljesen megsemmisült és a buszpályaudvar teteje is megsérült.

14 éves gyerek gyújtott fel egy emeletes buszt Angliában 5

A lancashire-i rendőrség az incidens után nem sokkal letartóztatott egy 14 éves tinédzser fiút, akit a bűncselekmény elkövetésével – életveszélyes gyújtogatással – gyanúsítanak. A fiú, aki Burnley körzetéből származik, még mindig őrizetben van. A rendőrség elmondása szerint az ügy kapcsán indított nyomozás már folyamatban van.

A tűzoltóság szóvivője ezt mondta: „Öt tűzoltóautó is, többek közt Burnleyből, Nelsonból, és Padihamból részt vett a buszpályaudvaron keletkezett tűz eloltásában Burnley-ban a Croft Streeten.  A legénység három órán keresztül oltotta a tüzet.”

A rendőrség szóvivője hozzátette: „Tegnap nem sokkal este 23 óra előtt hívtak bennünket, hogy egy busz kigyulladt a Burnley buszpályaudvaron, a Croft Streeten. A rendőrség a lancashire-i tűzoltó- és mentőszolgálattal együtt volt jelen a helyszínen, akik sikeresen eloltották a tüzet.”

„Kár keletkezett egy buszban és a buszpályaudvar tetejében. Egy 14 éves burnley-i fiút letartóztattak a bűncselekmény elkövetésének – életveszélyes gyújtogatás – alapos gyanújával, és most is őrizetben van.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után