1300 km-rel odébb kellett landolnia egy angliai repülőjáratnak egy idióta utas miatt 1

Egy eredetileg Manchesterből Törökországba tartó járat több mint 1300 km-rel arrébb, a céltól rettentően messze kényszerült leszállni egy „rakoncátlan utas” miatt, aki balhézni kezdett a gépen.

1300 km-rel odébb kellett landolnia egy angliai repülőjáratnak egy idióta utas miatt 3

A SunExpress gépe tegnap este fél nyolc körül szállt fel a manchesteri repülőtérről, és a törökországi Dalamanban kellett volna leszállnia pár órával később, azonban ehelyett végül a szerbiai Belgrádban volt kénytelen landolni.

A leszállást követően rendőrök lepték el a gépet és a környékét, az utast pedig helyi idő szerint este 22 óra 30 perc körül kitessékelték a járműből. A FlightRadar24 applikáción is látható volt, amint a gép körözött Szerbiában, hogy landoljon.

A közösségi médiában megosztott felvételeken, amelyek a járaton készültek, úgy tűnt, hogy egy férfi mutogat egy másik utasra és vadul káromkodik. Úgy tűnt emellett, hogy egy nő is részt vett a veszekedésben.

A SunExpress szóvivője ezt mondta a The Sunnak: „Az április 9-én Manchesterből Dalamanba induló XQ505-ös járatunkat Belgrádba kellett átterelni egy vállalhatatlanul viselkedő utas miatt.”

1300 km-rel odébb kellett landolnia egy angliai repülőjáratnak egy idióta utas miatt 4

„A landolás után a helyi rendőrség eltávolította az utast a repülőgépből, és az utas kiszállítása után a gép végre útnak indulhatott eredeti célja felé, Dalamanba. Az utasok és a személyzetünk biztonsága a legfontosabb a SunExpress számára minden körülmények közt.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után