Leharapta egy férfi hüvelykujját a Deliveroo pizzafutára Angliában, mert összevitatkoztak a pizzán 1

Egy Deliveroo pizzafutár börtönbüntetésre számíthat, miután leharapta egy férfi hüvelykujját a pizza kézbesítése közben kialakult vita közepette.

Leharapta egy férfi hüvelykujját a Deliveroo pizzafutára Angliában, mert összevitatkoztak a pizzán 3

Az áldozatnak, Stephen Jenkinsonnak (36) a nagylábujja egy részét műtéti úton át kellett varrni a hiányzó jobb hüvelykujja helyére, miután azt a 35 éves Jennifer Rocha leharapta. A két személy egy kódon vitatkozott össze, miután Rocha december 14-én rossz címre kézbesítette az 57 GBP értékű Pizza Express megrendelést a hampshire-i Aldershotban.

Amikor Jenkinson úr a rossz címre elment átvenni a küldeményét, vita alakult ki közte és a futár közt, és amikor felemelte a kezét, Rocha elkapta azt és leharapta a hüvelykujját. Az elbeszélések alapján ezt követően elengedte, Mr. Jenkinson pedig ekkor felemelte a karját, és „vérrel spriccolta le” a nőt.

Leharapta egy férfi hüvelykujját a Deliveroo pizzafutára Angliában, mert összevitatkoztak a pizzán 4

Rocha szándékos súlyos testi sértés miatti állt bíróság elé a winchesteri koronabíróságon, és most el is ismerte az ellene felhozott vádakat. Jenkinsont a támadás végleg rokkanttá tette, ami miatt ráadásul egy 11 órás műtétet kellett végrehajtani rajta – mondta Rebecca Austin ügyvéd.

Azt mondta a bíróságnak: „Az áldozatra gyakorolt hatás pusztító volt. „Maradandó fogyatékossággal kell leélnie hátralevő életét, és a lábujja egy részét a történtek miatt eltávolították. Súlyos fizikai és pszichológiai hatásai voltak a történteknek, és ez a mai napig tart.”

Jenkinson az esetre visszagondolva azt mondta: „Csak arra emlékszem, hogy a sisakját ráztam, és megpróbáltam leszedni róla.  Az az erő, amellyel ráharapott az ujjamra, azonnal letépte.”

Leharapta egy férfi hüvelykujját a Deliveroo pizzafutára Angliában, mert összevitatkoztak a pizzán 5

Azt mondta olyan volt, mintha „láncfűrész vágta volna le”. Jenkinson úrnak újra kellett tanulnia olyan alapvető készségeket, mint az ingek begombolása és a cipőfűző bekötése. Szakmáját tekintve vízvezeték-szerelő, és így munkaképtelenné is vált.

Hozzátette: „Pénzügyileg tönkrementem. Munkanélküli vagyok. Hatalmas adósságban vagyok, és nem látom a fényt az alagút végén.”

Újszülött lánya anyukájával is megromlott a kapcsolata. Timothy Mousley bíró azt mondta Rochának, hogy ez „súlyos bűncselekmény, amely miatt börtönbe kerülhet”. Az ítélet kihirdetésére egy későbbi időpontban kerül sor.

A Deliveroo egyik szóvivője azt mondta: „Ez egy szörnyű eset volt. Az érintett futár munkaviszonyát azonnal megszüntettük, és teljes mértékben együttműködtünk a rendőrséggel a nyomozás során.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után